Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar düzensiz ki…Bugünden bahsedeyim;Ne kadar uyuyor gün içinde uykuları nasıl kaç dk ?
Merhaba bebeğiniz daha minik başlıca sorunlar olarak doymaması gaz sorunu aşırı giyinme geliyor aklıma. Ortam ısısını çok yükseltmeyin reflü, pozisyonunda uyutunSelam hanımlar.
2 ay 7 günlük bebişim. Uyku düzenimiz yok.Siz bu problemi aşabildiniz mi ? Nasıl aştınız ? Uyku düzeni oturtabildiniz mi? Yardım lütfen yoksa bu kesik kesik uykular yüzünden deliriiciiiğiiiim
Dün gece saat 4 gibi uyudu sabah 8.30 a kadarGece nasıl uykusu ?
Anne sütü yeterli gelmediği için mamaya başladık.Merhaba bebeğiniz daha minik başlıca sorunlar olarak doymaması gaz sorunu aşırı giyinme geliyor aklıma. Ortam ısısını çok yükseltmeyin reflü, pozisyonunda uyutun
Gece 11 den 4 e kadar hiç…4 e kadar hiç uyumadi mi
Diş sancısı, için erken olduğunu düşünüyorum ben. Açlık değilmiş zaten. Karnına masaj yapardım ben çok rahatlardı kızımAnne sütü yeterli gelmediği için mamaya başladık.
Beslenme ile alakalı olduğunu zannetmiyorum.Kilo alımı vs normal
Geceleri aniden başlayan sonunu getirmeyi beceremediğimiz ağlamalarımız var
Kalın olmamak şartı ile alt üst takım ve bir hırkadan ibaret tutuyorum çok kalın olmuyor yani :)
Bence gaz sorunu gaz damlası deneyin doktora danışarak benzer sorun yaşadım ancak gece 5 6 gibi başlardı ve gece yarisi 2 2.30 a kadarGece 11 den 4 e kadar hiç…
Gaz damlası kullandık fakat aniden giren sancılar daha perişan etti bebeğimi bıraktımBence gaz sorunu gaz damlası deneyin doktora danışarak benzer sorun yaşadım ancak gece 5 6 gibi başlardı ve gece yarisi 2 2.30 a kadar
Ne zaman bitecek bu sancılar :)Bu arada hiçbir şekilde susmaz ve ağlardı gaz cikardikca rahatlar bi 5 10 dk susar sonra bir daha devam ederdi
Çok teşekkür ederim fakat strese girmeden ilerlemek gerçekten mümkün mü bilmiyorum… Yetersiz ve düzensiz hissetmeler,duygu durum değişiklikleri fazlasıyla mevcut.Sanırım yalnız bakıyor olmakta cabası.Ağlamalar çoksa gazı vardır. Ikınmalar falan olur bacaklar karna çekilir. Bunun dışında 60 günlük bir bebek eğer kilosu iyiyse uyur 5 saat sorun olmaz. Ama bebek 5 ayına gelene kadar uyku düzeni düşünmeyin derim. Daha size çok muhtaç o nedenle ayına göre uyku saatleri paylaşıyorlar sosyal medyada falan bulup deneyebilirsiniz. Evet düzenli olsunlar istiyoruz ama ilk 3 ay zaten gaz ve bağırsak problem oluyor 4.ayda da algıları açılıyor uyku gerilemesi yaşıyorlar o yüzden strese girmeden ilerlemeye çalışın derim. Yavaş yavaş geceyi gündüzü öğrenecek gündüz daha az uyuyup gece uzatacak. Çok yoruluyorsunuz anlıyorum ama pek yapacak bir şey yok şu an. Ha bi de hırka giydirmenizi tavsiye etmem bebek hırkaları tamamen pamuk değiller rahatsız edici bir terleme ya da kaşıntı yapabilir