Uyku düzeni

Ayseciks

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2022
58
20
35
Oglum 5bucuk aylık ve gunduz uykusu iyi ama gece uykusu sikintili.aksam 8-8 bucuk arasi uykuya gidiyoruz emziriyorum yatiriyorum uyuyor ama yarim saat sonra uyanip agliyor.emzik veriyorum susar gibi oluyor sonra yine agliyor.kucagima aliyorum susuyor indirince bi bes dakika sussada aglamaya devam ediyor.odaya girdigimde ne yapacagimi sasiriyorum.uyku egitimi arastirmalarima gore kucaga alip sakinlestirip yatiriyorum ama o da bi sure sonra aliskanlik yapiyor.ne yapmam lazim bilgisi olan yazabilir mi? Eskiden 4 saatte bir uyanan oglum suan gece 2 saatte bir uyaniyor ilk uyudugu sirada da aglayip uyaniyor.yardimci olur musunuz

Karnı mi doymuyor acaba yada gaz sancısı mi çekiyor bu olanakları bir takip edin illa rahatsız olduğu bir durum vardır

Aslinda simdiye kadar daha iyiydi ama bu ara geri yatmasi zorlasti.heralde buyudugu icin.uyku egitimi uygulayp kucakla indir yapmaya calisiyorum ama sanki kucaklamam icin agliyo bu sefer de.ne yapacagimi sasirdim.

Aslinda simdiye kadar daha iyiydi ama bu ara geri yatmasi zorlasti.heralde buyudugu icin.uyku egitimi uygulayp kucakla indir yapmaya calisiyorum ama sanki kucaklamam icin agliyo bu sefer de.ne yapacagimi sasirdim.
Aynı ben aynıı ama sizin zaman geçmiş bayagi biz şuan 5 ayligiz sizde düzelme oldu mu şuan 7 aylik olmuşsunuz nolur duzeldi deyin yada nasıl yaptınız

Aynı ben aynıı ama sizin zaman geçmiş bayagi biz şuan 5 ayligiz sizde düzelme oldu mu şuan 7 aylik olmuşsunuz nolur duzeldi deyin yada nasıl yaptınız
Suan 7bucuk aylik arada hasta olup uyku duzenini bozuyor ama genel olarak daha iyi gibi.ben bir sey yapmadim kendisi kafasina gore bir duzeliyor bir bozuluyor insallah sizinki de duzelir

Suan 7bucuk aylik arada hasta olup uyku duzenini bozuyor ama genel olarak daha iyi gibi.ben bir sey yapmadim kendisi kafasina gore bir duzeliyor bir bozuluyor insallah sizinki de duzelir
Yaa insallah teşekkür ederim.. uyutma şekliniz nasıl peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…