Uyku düzeni!

uykumla arama giren herşeyden nefret ederim o yüzden o naparsa yapsın ben gider başka yerde bile olsa uyurum :D tedavi görsün ilaç alsın gör bak nasıl uyuyor yada sen gizliden daya uyku ilacını :D

uykumla arama giren herşeyden nefret ederim o yüzden o naparsa yapsın ben gider başka yerde bile olsa uyurum :KK70: tedavi görsün ilaç alsın gör bak nasıl uyuyor yada sen gizliden daya uyku ilacını :KK70:
Teklif ettim zamanında 😂😂. Ama almadı.Aynen bende uykumun bölünmesini hiç sevmiyorum gerçekten😔

Vardiyalı mi çalışıyor. Vardiyalı çalışan kişilerin uyku düzeni bozuk olur genelde.
Yok vardiyalı değil.Sadece kışım haftasonu geceleri çalışıyor yoksa onun dışında normal.Ama evlerinde herkez zombi gibi geceleri ayakta inşallah ben onlara uymam.

Merhaba kızlar ufak bir sorum olacaktı.

Nişanlımın çok tuhaf bir uyku düzeni var.Bazen gelip bana kaldığında gerçekten gece bitmiyor😱.Geceleri asla uykusu gelmiyor.Gün ağarırken uykuya dalıyor.Ayrıca müzik açmadan uyuyamıyor.İllaki arka planda müzik çalması lazım öyle dalıyor uykuya.Ama bu defa da ben uyuyamıyorum.Bende kaldığı günlerin ertesi günü zombi gibiyim.Ben uykuya dalsam bile beni uyandırıyor konuşmak istiyor.Çok uyumak istiyor aslında ama uyuyamıyor.

Gerçekten şimdiden yordu beni bu durum.Bu uyku düzenini nasıl ayarlayabilirim? Birde bu uyurken müzik dinlemeyi nasıl bıraktırıcam ? Siz böyle bir durum yaşadınız mı ?
Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Eşim böyleydi evliliğin ilk yıllarında, gece hayatından kalma bir alışkanlıktı
Bütün gece oturur sabah sürünerek işe giderdi
Gece bir şeyler yemesini engelledim öncellikle, enerji toplamasın diye ilk on gün uyku yapan bir şurup verdim akşam 9 civarı, şurup sersemletince ne müzik aradı ne de televizyon, hadi aşkım yatağa deyip mayıştığı koltuktan kaldırıyordum, 3-4 ayda uykusu düzene girdi, hala sever gece oturmayı ama en fazla hafta sonları 1,5 2 ye kadar dayanıyor, bir de evde olduğunda gündüz uyumasına izin vermiyorum, bazen ben mutfakta iş yaparken bile koltukta anında dalıyordu eskiden, gündüz yarım saat kestirse gece cin gibi dolaşıyordu.

Eşim böyleydi evliliğin ilk yıllarında, gece hayatından kalma bir alışkanlıktı
Bütün gece oturur sabah sürünerek işe giderdi
Gece bir şeyler yemesini engelledim öncellikle, enerji toplamasın diye ilk on gün uyku yapan bir şurup verdim akşam 9 civarı, şurup sersemletince ne müzik aradı ne de televizyon, hadi aşkım yatağa deyip mayıştığı koltuktan kaldırıyordum, 3-4 ayda uykusu düzene girdi, hala sever gece oturmayı ama en fazla hafta sonları 1,5 2 ye kadar dayanıyor, bir de evde olduğunda gündüz uyumasına izin vermiyorum, bazen ben mutfakta iş yaparken bile koltukta anında dalıyordu eskiden, gündüz yarım saat kestirse gece cin gibi dolaşıyordu.
Bunu bir deneyeceğim teşekkür ederim.

Yani normalde sabaha karşı yatıp saat altıda kalkıp işe gitmiyor heralde. Anlayamadım tam.
Yani şöyle demek istedim.Şuan için geceleri çalışmıyor.Kışın haftasonu sadece gece çalışıyor.Normal sabah kalkıp işe gidiyor.Ama tabi kendi işi olduğu için gitmesi 11 i buluyor.

Gece uykusu bende sevmem. Akşam yatmaz sabah kalkmazlardanim evdeysem. İşe gidiyorsam yine gece cok gec uyurum 3 saatlik uykuyla ise giderim. Hic sevmem bu huyumu ama ne papatya çayı, ne rezene , ne melisa yaramıyor işe hele yorgunsam hic uyuyamıyorum. Uyku ilaci da bagimlilik yapıyor diye kullanamiyorum bende magdurum. 😃 Ailecek böyleyiz aslında ben biraz daha abartiyorum da durumu genel olarak kimse gece 1den önce yataga gitmez ırsi heralde😕

Back
X