Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar 9,5 aylık bir bebeğim akşam 9 gibi uyuyor gece 3-4 e kadar gayet güzel uyuyor 2 defa falan uyanıyor emip uyuyor ama belirttiğim saatlerden sonra sürekli gözü kapalı bir şekilde mızırdanıyor ağlıyor bunun sebebi ne olabilir tecrübesi olan paylaşabilir mi ?
Yeni başladıysa dönemsel bir şey olabilir. O aylarda ayrılık kaygısı geliyor. Yanınıza alın güvenli şekilde. Gece boyu emzireceksiniz. Ben de 8 ay civarı yanıma almış memem açıkta geçiriyordum geceyi sonra azaldı bitti.
Yeni başladıysa dönemsel bir şey olabilir. O aylarda ayrılık kaygısı geliyor. Yanınıza alın güvenli şekilde. Gece boyu emzireceksiniz. Ben de 8 ay civarı yanıma almış memem açıkta geçiriyordum geceyi sonra azaldı bitti.
Yeni başlamadı aslında yaklaşık 20 gündür var 20 gün önce grip olmuştu zaten o dönemde biraz huyu değişti şu an hastalığı tamamen geçti bitti ama hala aynı şekilde devam ediyor dediğiniz gibi ben de her uyandığında meme veriyorum zaten ve hep yanımda uyur normalde uyandiginda meme veririm uyur kendisi bırakır o şekilde
Yeni başlamadı aslında yaklaşık 20 gündür var 20 gün önce grip olmuştu zaten o dönemde biraz huyu değişti şu an hastalığı tamamen geçti bitti ama hala aynı şekilde devam ediyor dediğiniz gibi ben de her uyandığında meme veriyorum zaten ve hep yanımda uyur normalde uyandiginda meme veririm uyur kendisi bırakır o şekilde
Evet hasta değil tamamen düzeldi artık aslında sürekli düzenleri değişiyor ama acaba bir şeyden mi kaynaklı diye sürekli insan kendisini sorgularken buluyor teşekkür ederim