- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.598
- 123
- 42
kizlar bu duzen bebeklerde kac aylikken uygulanmali ??
benimki daha dun 1 aylik oldu ve ben simdiden yataginda uyumasina alistirdim, emdiriyorum uykuya daliyor yatagina koyuyorum biraz miz miz edince emzik veya biberon yardimci oluyor,, ama uyku duzenimiz daha yok malesef
cnm ben bugün yaptım biraz 2 ay olmak üzere bebeğim emzirdim altını aldım kucağımda uyudu 15 dk emdi aç deil biliyorum yatırdım yatağına uyandı hemen annemde bende bırak alma dedi çünkü çok kullanıyolar insanı kucağıma alınca hemen susuyo uyuyo gene çok uykusu var çünkü ağladı bi 15 dk kadar falan sanırım sonra uyudu kaldı ve 2 saat olmak üzere haal uyuyo artık benim bebeğim gündüzleri pek uyumuyo ayırt edio sanırım gece gündüzü çok uykusu gelsede uyanıo hemen kucak istiyo hiç bişi yapamıyordum annem burdayken alıştırıcaz inşllah yatağına yatıp uyumaya kıyamıyorum ama yemek dahi yapamıyordum o derece alışmıştı bakalım yarın nasıl olucak uyuyacakmı gene...inş alışır...
canım bebekler ilk 3 ay alışkanlık geliştirmezler ve ilk 3 ay ilerideki yaşantısında özgüvenli olmaları için çok önemli bu yüzden ilk 3 ay onları her ağladıklarında kucağımıza alıp sevmeli ve her istediklerinde emzirmeliyiz
bu yöntem için bebek en az 6 AYLIK olmalı çünkü ilk 6 ay bebekler kendilerini ayrı bir birey olarak görmüyorlar annelerini kendilerinin bir parçası olarak görüyorlar uyandığında ayağını ya da elini göremesen sen de ciyak ciyak bağırırsın o yüzden ben 6 ayın dolmasını bekleyin derim ayrıca ilk 6 ay ağlatılmayan bebekler daha sonra da fazla ağlamazlarmış benden söylenmesi tabi bebekler de karar da sizin
nasıl yaptın inciboncuk ağlatmadann bizimlede paylaşırmısınn
ne güzel uyuyomuş cnm onu bende denedim dizimde kucağımda uyutuyorum öle hemen emzirip yatağına atmadım hiçbirzaman uytuyorum kucağımda yada herhalngi bir yerimde çok mutlu uyuyor ama yatağına yatırdımmı hemen uaynıyor o zaman almıyorum bende kucağıma çünkü herşeyi tam altı temiz karnı tok sıkıntısı yok çünkü kucağa alınca susuyor hemen sıpam:)seninki tabi daha büyük azıcık anlıyordur laftan napalım artık bakıcaz çaresinee tşk ederim cvpladığın için sorumu cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?