• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku Apnesi - oto. cpap cihazı

winnie06

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
87
0
298
Ankara
Herkese merhaba ileri derece uyku apnesi rahatsizligim var ve yasadigim sorunlara ilaveten kilo veremiyorum dr otomatik cpap cihazi verdi 3 gündür kullaniyorum sormak istediğim bu cihaxi kullanan varmi aranizda cihazi kullandiktan sonra kilo vermek kolaylasir dedi dr sizde cihazi kullaniyorsaniz eger sizfe durum nedir??

Herkese merhaba ileri derece uyku apnesi rahatsizligim var ve yasadigim sorunlara ilaveten kilo veremiyorum dr otomatik cpap cihazi verdi 3 gündür kullaniyorum sormak istediğim bu cihaxi kullanan varmi aranizda cihazi kullandiktan sonra kilo vermek kolaylasir dedi dr sizde cihazi kullaniyorsaniz eger sizfe durum nedir??
Vallahi pek gerçekci değil kilo vermek.Tamamen bir dietisyenden uzman yardımı alarak verilebiliyor.Benimde 6 yıldır uyku apnem vardı,burnumdan nefes alamıyordum,çok iyi bir burun cerrahına ameliyat oldum ve burnımdaki nefes alma kalitem %40 tan ,%100 e çıktı ve ameliyatımdan sonra cibap cihazını bıraktım yani kısacası eğer burnunuzda nefes almasorunu yaşıyorsanız Doç.Eren Taştan git ameliyat olun ve yeniden doğun.Ben yeniden yaşama döndüm..Ve hiç bir formda bu anlatıklarımda malesef yazmıyor.Benden tafsiye canım..

Back