- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
-
- Konu Sahibi Orkide_sever
Annemin kullandıgı akrilik canım temizlemeside çok kolay tüyde tutmuyor diğerleri çöpe gidicek
Geçen yıl almıştık
Bu halilar makineden cikinca burusuk durmuyo mu nasil duzeliyo canim. Ve makinen kac kg kapasitedeBrillant kaydirmaz ince halilarim var.. makinede yikadim kac kere hicbirsey olmadi..
Bahsettiğiniz ney bilmiyorum ama.
Hemen cikarip guzelce once disarda sonra evde kuruttum hicbir sekilde buruşmadi.Bu halilar makineden cikinca burusuk durmuyo mu nasil duzeliyo canim. Ve makinen kac kg kapasitede
Benimde marketlere gelen yolluk tarzinda inceler var cesaret edip makineye atamamistim ama elde yikamakla da sanki iyi olmuyo tuysuz oldugu icin icime sinmiyo. Fosur fosur hali yikamayi sevdigimden belki. Bende evime gecince yikayip deneyeyimHemen cikarip guzelce once disarda sonra evde kuruttum hicbir sekilde buruşmadi.
Yikamaya yerim yokki bide ben surekli nerde yikayayim makine atiyorum arada.. yikanip cikiyor. Makine de fosur fosur yikiyorBenimde marketlere gelen yolluk tarzinda inceler var cesaret edip makineye atamamistim ama elde yikamakla da sanki iyi olmuyo tuysuz oldugu icin icime sinmiyo. Fosur fosur hali yikamayi sevdigimden belki. Bende evime gecince yikayip deneyeyim
Bende surekli ev degistiriyorum. Balkonu musait olursa yikarim kaldirabildiklerimi yoksa hali yikamaya yollarim. Inceleri yeni almistim koridorlara hali yikama almiyo demislerdi.Yikamaya yerim yokki bide ben surekli nerde yikayayim makine atiyorum arada.. yikanip cikiyor. Makine de fosur fosur yikiyor
Benim hic musait olmadi evler. Balkonlar vardi ama açik balkon yikanmazdi alcakti.Bende surekli ev degistiriyorum. Balkonu musait olursa yikarim kaldirabildiklerimi yoksa hali yikamaya yollarim. Inceleri yeni almistim koridorlara hali yikama almiyo demislerdi.
Hmm bende bakim oyle halilara. Bebelerin en pis vakitleri yicez diye dokmedikleri sey kalmadi annemin evineBenim hic musait olmadi evler. Balkonlar vardi ama açik balkon yikanmazdi alcakti.
Yani mecbur bu sekilde yikaniyor
Haliciya surekli veremiyorsun ki yazdan yaza..
Benim diger halilarim cok agir onlari veriyorum. Artik ama brillantij halisi hic yipranmadi yani ben kucuk bitane farkli marka aldim söküldü.
Buyuk benim aldiklarim 4 5 tane almistim.