Uyguna satıyorum elimden çıksınlar-kedi maması karsılıgı satılıklar

bu ay 10 kısırlastırması yapılacak pısımız var uyguna verıcem arkadaslar cocuklarımıza katkı olsun elden cıksınlar

fotograftakıler #karmanco hanıma ayrıldı diğerleri günceldir

Eklentiler

• 14964203_10154069076548004_391159234_o.jpg
    14964203_10154069076548004_391159234_o.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 45
Canim hayvan sevgin beni cok duygulandirdi.seni tebrik ederim. evde kac kedi besliyosun.

tesekkür ederim valla suan dunkı son sahıplendırmelerden sonra 26 ya ınebıldik. yazın yuzumuze bakmayan 7 koca essegımız var anca kışın gelirler:) 3 tane 2 gözu kör, 2 tane tek gözlü,1 sağır,1 zihinsel engelli,1 dogustan sag kaburgaları yarım olan engellılerımız var dıgerlerı saglıklı ama gecen senelerden yuva bulamayan buyuyup basımıza kalanlar. kısırlastırmalar agır gelmeye basladı saolsunlar ıyı olsunlarda en önemlısı o :) verelimmi bir minnak size :))

Canim bendede 5 muhabbet kuşu var bizde veremedik evin bir odasini onlara ayirdik hayvanat bahçesi gibi oldu:). hayvansever arkadaslari çok seviyorum iyyiki varsiniz

Canim bendede 5 muhabbet kuşu var bizde veremedik evin bir odasini onlara ayirdik hayvanat bahçesi gibi oldu:). hayvansever arkadaslari çok seviyorum iyyiki varsiniz

bende sadece hayvanseverleri ve hayvanları seviyorum hepimiz iyiki varız:))hayvansevmeyen bir insanın varlıgına bile tahammulum yok. korkar tıksınır anlarım ama sevmemek baska bısey

X