- 17 Haziran 2013
- 1.016
- 1.758
koltuk takımım ,yemek masam, erzakları koymak ıcın aldıgım dolap, genc odası setını burdan aldım hemen teslım ve depe depe kullanıyorum cok memnun kaldım
cok sasırdım turuncupijama aksılık yasamana ben memnun kalınca annemde mısafırler ıcın evıne yatak odası setı getırttı ordan oda memnun kaldı
dogru aynen dedıgınız gıbı tedarıkcıyle anlasıyorlarSans demekki.
Onların kendi markası değil, 100 den fazla tedarikçi firma ile çalışıyorlar.
Kendileri kar koyup satıyor.. mağazadan daha uyguna da alınır, hal böyle olunca..
Ama ben uğraşmayayım gittim, gezdim aynıya gelecek dedim, elimde patladı.
Sonra internet yorumlarına baktım şikayetvar da ve ekside, benzer şeyler çok yaşanmış
Bellona üstüne ben mobilya görmedim hem çok sağlam hem de kaliteli fiyatı bir tık pahalı olsa da hak ediyor
Bende İnegöl'e bakın derimGünaydın herkese.
2020 Haziranda düğünüm var tam 9 ay sonra.
Mobilyaları yılbaşından önce alalım diyoruz şimdilik internet araştırması yapıyorum ama her şey uçmuş durumda.
Kocaeli’de yaşıyorum ve ilk başta kiracı olacağız. İleriki zamanlarda ev almayı planlıyoruz inşallah.
Önerebileceğiniz uygun ve kaliteli bir marka veya yer var mıdır ?
İnegöl’den çok mobilya alınıyormuş oraya mı gidin dersiniz?
Yatak odasını aldık. Yemek odası ve koltuklar için fikir istiyorum.
Teşekkürler şimdiden.
Istikbal çok sağlam mobilya dedigin birazda taşınırken belli oluyor 4. Evimdeyim hala tas gibiler yatak odam,çocuk odam,oturma grubumu istikbal aldimGünaydın herkese.
Mobilyaları yılbaşından önce alalım diyoruz şimdilik internet araştırması yapıyorum ama her şey uçmuş durumda.
Kocaeli’de yaşıyorum ve ilk başta kiracı olacağız. İleriki zamanlarda ev almayı planlıyoruz inşallah.
Teşekkürler şimdiden.
ben 3 yıl önce yatak odası hariç tüm mobilyalarımı oradan almıştımBu vivense internette çok denk geliyorum da kaliteli mi, evinde kullandığın bir ürünü var mı?
Kesinlikle salon takimim ve yatak odam bellona. Yatak gicirdiyor yatinca. sıkılastiriyoruz basligi, sabah yine ayni. Iki ekşınlı gece yasayamiyoruz. Cocuk uyanacak, komsuya ses gidecek falan diyeAsla bellona almayın. Mobilyalar anca 3 sene dayandı o da zar zor. Koltuğun bi tarafı göçtü, masa deseniz zaten alındığı günden itibaren sorun yarattı. Sandalyeleri garç gurç kaç kere sağlamlaştırılması için çağırdık belli değil. En sonunda bu sene GERÇEK mobilyacıdan alıp yeniledik bütün salon ve yemek odası takımını.
Tavsiyem masko, modoko gibi yerlerdeki mobilyacılar gezip o şekilde karar vermeniz.
Kalitesiz amavivense guzel
Hiç tavsiye etmem açıkçası iki şubesine gittim işlerini savsaklamalari bir yana musteriyi ciddiye almiyorlar ben komple evi yeniledim taşınma dolayisiyla esyalari cok eskiydi her neyse 20.000 lik net alışveriş yapicaktim ama kendilerine de cikarken söyledim çok ilgisiz ve zahmet etmeyen müşterisi için ugrasmayan bir marka diyebilirim.Ve kumaslarini da hiç begenmedim o paraya o kumaş hiç ederi yok.Bu vivense internette çok denk geliyorum da kaliteli mi, evinde kullandığın bir ürünü var mı?
Ben inegöl mobilyanın internet sitesinden aldim koltukları daha once görmüştüm. Vivense den masa sandalye aldim uygun. Büyüklükleri konusunda endişem vardi gayet büyükmüş kaliteli hemde bazami da vivense den aldim memnum uygun fiyatlıydiGünaydın herkese.
Teşekkürler şimdiden.