• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uygun ve ekonomik yemek takimlari...

Neide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
29
0
36
Diğer
Arkadaslar ben haftaya yurtdisinda Istanbula gelicem ceyizlik alisverisine kendime degil ama hazir gelmisim taaa oralara porselen yemek takimi alayim diyorum... Karar veremedim ama seceneklerimde Karaca, Remetta, Kutahya, Ar-yildiz ve Mitterteich (bunu ilk defa arastirirken gordum)var. hangisini alacagima karar veremedim yardimci olsaniz...:))))
$1302860844_RD_113_.webp$1333385440_Kopyas_RD_703.webp$polo_3.webp$karaca 44 parca.webp
Bunlardan birincisi remetta 480 TL 84 parca, ikicisi remetta 580 TL 84 parca, ucuncusu karaca 398 TL 84 parca, dorduncusu de karaca 289 TL 44 parca. Sizce bunlardan hangisi???

Son düzenleme:
1 ve 3 hoşuma gitti ama 3 biraz daha baskın çünkü desenli bir takım olmadığı için hangi tarz bir sofra dizaynı olursa olsun her şekilde gayet hoş durur :31:

yuvarlak sade bişey alırsan diğer tabaklarla da değişik kombin yapabilirsin kare olunca ama hep aynı şekilde kullanman gerekir bunu da düşün alırken bence :42:

Back
X