• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi yemek takimini alsam kizlar???

Neide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
29
0
36
Diğer
kizlar dun ayni seyleri yazmistim ama basligi yanlis yazmisim sanirim o yuzden kimse cvp vermedi simdi tekrar yaziyorum... hafta istanbula gelicem yurtdisindan hazir gelmisken de yemek takimi alayim diyorum buraya gore orda porselen takimlar daha uygun fiyata:)) uygun fiyat dedigim 1500 tl falan degil en fazla 700 tl... su dordu var aklimda siz ne dersiniz hangisi daha modern ve sik kafam karisti hangisi alsam bilemedim...
Eki Görüntüle 401585 $kutahya 329 tl.webpEki Görüntüle 401587 Eki Görüntüle 401588 Eki Görüntüle 401589

Birincisi Karaca 44 parca 280 tl 6 kisilik
Ikincisi kutahya 84 parca acelya 329 tl 12 kisilik
ucuncusu remetta 84 parca 480 tl 12 kisilik
dorduncusu remetta 84 parca 580 tl 12 kisilik
besincisi karaca 84 parca polo 390 tl 12 kisilik Sizce hangisi???? :)))

Ben dördüncü takımı beğendim hem güzel hem ekonomik ikisi bir arada gayette şık zarif bir takım

3.yü beğendim ama daha güzel modeller var sanki kütahyadan vazgeçme

ben 2 veya 4ü önenirim.
beyaz kendinden desenli takımları sıkılmadan uzun süre kullanabilirsin
farklı masa örtüleri ve farklı pecete kombinleri ile birbirinden farklı sofralar kurabilrisin.
desenli takımlarda sıkıntı olabiliyor
mesela pembe cicekli takımla kullanabilcegin örtü ve pecete sayısı sınırlı
ben kütayha porselenin markası olan mitterteich dan almıstım
onun da modellerine bakmanı öneririm

4.remettayı çok beğendim ve uygunda.zaten bu dalgalı modeller benim favorim.hatta jumboda sordum 1800tl.maalesef pahalı:( remetta nasıl bir marka bilmiyorum, dilerim iyi günlerde kullanırsın:)

çeyiz seti alırsanız daha uygun oluyor. ayrı alınca çok fazla. her markanın çeyiz seti var nerdeyse. parçaları kendin seçiyorsun ve uygun fiyat ödüyorsun.
yemek takımı,günlük yemek takımı, tencere, tepsi, çay takımı, cezve takımı, çaydanlık vs 2000 tl

Son düzenleme:
kizlar dun ayni seyleri yazmistim ama basligi yanlis yazmisim sanirim o yuzden kimse cvp vermedi simdi tekrar yaziyorum... hafta istanbula gelicem yurtdisindan hazir gelmisken de yemek takimi alayim diyorum buraya gore orda porselen takimlar daha uygun fiyata:)) uygun fiyat dedigim 1500 tl falan degil en fazla 700 tl... su dordu var aklimda siz ne dersiniz hangisi daha modern ve sik kafam karisti hangisi alsam bilemedim...
Eki Görüntüle 401585 Eki Görüntüle 401586 Eki Görüntüle 401587 Eki Görüntüle 401588 Eki Görüntüle 401589

Birincisi Karaca 44 parca 280 tl 6 kisilik
Ikincisi kutahya 84 parca acelya 329 tl 12 kisilik
ucuncusu remetta 84 parca 480 tl 12 kisilik
dorduncusu remetta 84 parca 580 tl 12 kisilik
besincisi karaca 84 parca polo 390 tl 12 kisilik Sizce hangisi???? :)))

iki yada beşinci canım sade ve şık her türlü şık kombinlersin masanı köselilerde makinede yıkamak sorun uluyormuş

Yemek takımını aldın mı canım yani hala almadıysan bende seçimimi sölim :) bende 4 numarayı çok beğendim benim yemek takımıma benziyor :34:

Back
X