Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu uygun hali nasil olacak

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

maviscik

Sabir;herkesden biraz dah
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
203
0
116
- Yurtdışı
arkadaslar salonuma yeni koltuk takimi aldik
mobilyalar beyaz agirlikli ama haliya karar veremedim nasil bir hali olabilir fikirlerinizi paylasirmisiniz

Eklentiler

• $02122009949.webp
    $02122009949.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 116
Fotoğrafta koltuk var sadece mobilyalarla birlikte görseydik daha iyi olurdu :) koltuğa bakarak diyorum ki ben olsam tek renk bir halı tercih ederdim krem ya da koltuktaki tonda yeşil :) benim de oturma grubum tamamen krem,yemek odam krem venge,perde ve halımı mor düşündüm perde aldım halıyı da beğendim ama almadım daha mor lila:)

Güle güle kullan koltuklarını...Fotoğrafta gül deseni gri-mavi arası bir renk çıkmış.Belki de gridir,bilemiyorum.O renge uydurabilirsin. Veya doreli-simli halılar var,ben gördüm,genelde krem ağırlıkta oluyorlar,düz renk.Eğer şıklık istiyorsan tercihin öyle olabilir. Saray halının simli-shaggy diye geçiyor mesela.En kolay bulacağın.

siyah ve altın sarısı renklerınde karısık bir halı olabilir.. koltuga bakarak ama tek renk olacaksa siyah olabilir..

sagolaun arkadaslar onerileriniz icin daha once duvar rengine gore haliyi almistik hic koltuklara uymadi grili siyahli altin sarili bir renk olmasi gerekiyor artik bu hafta sonu bakacagiz
alindigi zaman koyarim tum resmini de ins bulabilirim yurtdisindayim buralardaki turk magazalarina bakacagiz evdeki halida gidecek tabiki offf off hali uymayinca tabiki salona yaksmadii:1no2::1no2:

ben kesinlikle düz renk halı derim. hem koltuklar hemde duvar desenli. desenli bir halı çok boğar sanırsam. :hulya:

resme tekrar baktım. yer döşemelerinin rengini göremedim. eğer yerler açık renkse düz siyah yada (koltuğun derileri siyahmı koyu kahvemi anlayamadım) koyu kahve, eğer koyu renkse kesinlikle koltuğun döşemesinin ana rengi gibi bir renk derim ben. tabiki zevk yine de senin canım.

onreileriniz icin cok tesekkur ederim haliyi buldum ve aldim sizlere dagha sonra fotografini ekleyip koyacagim yarin olabilir

Back
X