• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları uygun fiyatlı ve kullanışlı mama sandalyesi???

Arkadaşım bende kraft idol modelini aldım 125 tl çok memnunum bebeğim çok seviyor süper...

nerden aldın canım,nette fiyatları daha pahalı görünüyo,bende ankaradayım mağazadanmı aldın,nettenmi?

canım ben ulustan aldım ışıklar cad. bebek gereçleri satan mağzalar var
ordan aldım. özalcan bebeden. hem pazarlıkta yapılıyo.istediğin kadar model var.

canım ben ulustan aldım ışıklar cad. bebek gereçleri satan mağzalar var
ordan aldım. özalcan bebeden. hem pazarlıkta yapılıyo.istediğin kadar model var.

eşime söyleyim baksın oraya.internete göre fiyatı uygun baya,sen nezaman almıştın.artmamıştır fiyatı demi?

Arkadaşım bende kraft idol modelini aldım 125 tl çok memnunum bebeğim çok seviyor süper...

bende kraft idol modelini aldım bugün. ama 125 değil 130a. sen nerden aldın. ankaradasın heralde zeynepsav. 5 tl kazık yemişim heralde. biz henüz denemedik. umarım kızım sever. şu anda babamız kurmaya çalışıyor

zeynepsav ilk msjını okuyup hemen yazmışım cvp.ama sen cevabı yazmışsın zaten. bende özelcan bebeden aldım.demekki daha çok pazarlık yapmak gerekiyor : )
caycan sende kaçırma fırsatı. pazarlık yapmayı unutma : )

zeynepsav ilk msjını okuyup hemen yazmışım cvp.ama sen cevabı yazmışsın zaten. bende özelcan bebeden aldım.demekki daha çok pazarlık yapmak gerekiyor : )
caycan sende kaçırma fırsatı. pazarlık yapmayı unutma : )

belki bende 120 ye alırım,sıkı pazarlık yapmak lazım ozaman:))
eşim park yatağıda ulustan çok uyguna almıştı ama nerden aldı bilmiyorum.demekki biçok yönden dedikleri gibi ulustaki yerler çok uygun galiba..

Arkadaşlar ben alalı 10 gün oldu fiyat aynıdır sanırım eşim birçok ürünü
ordan alıyor hem tüm mağzaları geziyor hangisi uygun olursa siz hangi rengini aldınız
bizimki mavi beyaz

bizimkide mavi beyaz yani fish modeli. üstünde balık ve denizatı resmi var. tablasıda beyaz. iyi günlerde kullanırız umarım

kızlar biriniz resim koyun olmazmı, bide özelliklerini anlatırmısınız?

canım özellikleri 3 kademeli sırt ayarı 5 kademeli yükseklik yıkanabilen klıf
arkada ve önde tekerlekleri var altta bi sepeti bulunuyo
önde çift tablo çıkartıp yıkanabiliyo
işte böyle bide tablo çıkınca bebek düşmesin diye bacak arası koruması var

chicco poly, kraft idol ve stork delux 3ü arasında kararsız kaldım sız olsanız hangısını alırdınız

chicco poly, kraft idol ve stork delux 3ü arasında kararsız kaldım sız olsanız hangısını alırdınız

canım üçüde güzel,ama benim buna ayırdığım bütçe 150,oyüzden chicco pahalı geldi bana.ama stork sanki daha hoş duruyo,renkleri falan.tabii yakından görmek lazım.kullananlar varsa sana yardımcı olabilirler.ama ben şimdilik kraft idol düşünüyorum.ulusa gidecem bu hafta bakıcam.başka markalarada bakıcam.arkadaşlar söyledi orası baya uygunmuş.artık orda bi karar vericem.ama mama sandalyesi şart ya,bugün dr da söyledi,mama sandalyesine koy kendi kendine yemek yemeyi öğrensin dedi.bu hafta alıcam bende kısmetse..

aldın mı mama sandalyesini canım.. bende kraft ve stork arasında kaldım.. storkun renkleri çok güzel.. pratikev de kampanyada şuan 139 tl ye. daha ucuza bulan ve stork kullanıp memnun olan ya da olmayan var mı acaba...

kızlar bugün kraft idolü aldım ulustan.ama 130 a ancak aldım.sizden 125 e alnda var 130 a dedim.baya uğraştım ancak bukadar indi.ama çok hoşuma gitti.şimdilik oğlum içinde mutlu.yeşilli,sarılı olanı aldım.özelcan bebeden aldım.fikirleriniz için çok sağolun :) çok yere baktım çokta markaya ama en çok bu içime sindi.kk daki yardımlaşmalar birkere daha yüzümü güldürdü.teşekkürler..

kraft idol bencede çok kullanışlı ve ekonomik,gule gule kullan.bende ondan aldım

Back