• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları uygun fiyatlı ve kullanışlı mama sandalyesi???

caycan

İbrahim Deniz'im
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
933
6
96
41
Ankara
arkadaşlar oğlum geçen hafta bir yaşına girdi.bu aya kadar ek gıdaya alıştıramadığımız için hiç düşünmemiştim ama artık bir mama sandalyesine ihtiyacım var.ama şuan aylıksız izinde olduğum için fiyat olarak 150 yi geçmeyecek bişey almalıyım.bukadar bütçe ayırabildim.özellik olarak nasıl olmalı,bu fiyata kadar ne alabilirim.şuan biraz rahatsızım evden çıkamam netten alacam.bana yardımcı olurmusunuz.bide oğlum çok hareketli yerinde durmayan bir çocuk,güvenlikli bişey olmalı.yardımlarınızı bekliyorum..

canım chicco al çok rahar chiccolar yada kraftın yeni modeleri var oyuncaklı fiyatıda 149 ondanda alabil

ikea da basit kullanışlı çok ucuz bi mama sandalyesi var..
fazla teferruatlı değil..
30-40 lira bişey...
ben çok istemiştim ondan almayı ama anakarada ikea olmadığı için alamamıştım...
mama sandalyesine fazla para vermek istemediğimden..
zaten alsam da oturmazmıştı...

PE126860.jpg

Son düzenleme:
ikea da basit kullanışlı çok ucuz bi mama sandalyesi var..
fazla teferruatlı değil..
30-40 lira bişey...
ben çok istemiştim ondan almayı ama anakarada ikea olmadığı için alamamıştım...
mama sandalyesine fazla para vermek istemediğimden..
zaten alsam da oturmazmıştı...

PE126860.jpg

canım bende ankaradayım.netten satış yapıyomu ikea.

caycan 2. el almayı dene burda elindekini çıkarmak isteyenler olabilir hatta bi üçüz annesi arkadaşım var o 50 ye veriyor galiba chicco başka bi sitede istersen onun resmine bak

caycan 2. el almayı dene burda elindekini çıkarmak isteyenler olabilir hatta bi üçüz annesi arkadaşım var o 50 ye veriyor galiba chicco başka bi sitede istersen onun resmine bak

hangi site canım.burda olmazsa özelden yazsana

bence bunu alma bu ikeadaki kılıfı bile yok kuru bir sandalye çocuk nasıl rahat etsin .gittigidiyorda satışları yapılıyo bu sandalyelerin sıfır ürünler.bence canım sahibinden comda ikinci el chicco bir mama sandalyesi al temiz kullanışmış hatta az kullanılmış istediğin fiyata alabilirsin

bence bunu alma bu ikeadaki kılıfı bile yok kuru bir sandalye çocuk nasıl rahat etsin .gittigidiyorda satışları yapılıyo bu sandalyelerin sıfır ürünler.bence canım sahibinden comda ikinci el chicco bir mama sandalyesi al temiz kullanışmış hatta az kullanılmış istediğin fiyata alabilirsin

2. el hiç almadım daha önce,alırken temiz olduğunu nasıl anlarım,yani iisini anlamanın bi püf noktası varmı?

:)canım fotolarını koyuyolar zaten anlamicak bişe yok lesimleri görürsün amma ikinci el almak istemiyosan şöyle yap canım en iyisi sen ben sana benim alışveriş yaptığım internet sitelerini yazayim sen oradaki mama sandalyelerine bak .bu arada kraft marka alabilirsin benim kraftın mama sandalyelride hoşuma gitti bu siteleri incele buralardan alışveriş yapabilirsin ben bir sorun yaşamadım

Son düzenleyen: Moderatör:
Görümcem İkea dan arkadaşın gösterdiği mama sandalyesinden aldı,çok da memnun.Hem kolay siliniyor hem hafif.Bende öneriyorum şiddetle.

kafam karıştı şimdi...mama sandalyelerinin özellikleri hakkında çok bi bilgimde yok.çevremde bebek sahibi kimsede yok görüp inceleyemiyorum.bu hafta evdende çıkamam. bilmiyorumkismile

şu ara carrefour da bebek ürünlerinde indirim var iki mama sandalyesi vardı hatta bir çok güzel katallogtan gördüm fiyatları çok uygundu. 150 yi geçmiyor. istersen carrefour a gidip bir bakın.

ikeanın mama sandalyesi bence bi süre sonra kullanılmayacak gibi küçük.e-bebek 'e bakabilirsin renk çeşitleri ve fiyatları uygun.70 tl.den falan başlıyo sanırım.ama en önemlisi kullanışlı olması sandalyeye monte ediyorsun tepsili tepsiz kullanılabilir. yüksekliği ayarlanabilir.istediğin heryerede götürebilirsin.bende daha almadım ama o dönemler geldiğinde düşünüyorum.

KRAFT ıDOL mama sandalyesine bakabilirisin hem uygun fiyatlı,hemde çok kullanışlı... Kraft'ın sitesinden bak canım.

ikea ninkini tavsiye etmem
hiç rahat değil
ayrıca çok hafif olduğu için kayma yapiyor çocuk içinden düşecek gibi oluyor
bikere biyere gitimizde kullandık hiç hoşuma gitmedi
chicco öneririm
ve chicconun yan ürünü var baby life dı sanırım birde onu araştır
ikisindende çok memnunuz

arkadaşım ikeadan almış..çok memnundu..tüm parçaları sökülüyor..temizliği çok kolaymış..banyoya sokup çamaşır suyuyla sililip yıkıyorum dedi..üzeri kumaş kaplı olanları kesinlikle alma dedi bana...yine de bakmak lazım..

Back