Bebeğine aldigimiz veya hediye gelen bazi giysiler mevsiminden dolayi yada fazla olusundan az giyildi veya hic giyilemedi.örme hirkalar yepyeni duruyor.pijama takimi ve kotlü takimin etiketi üzerinde uygun fiyatli vericem ve daha da ekliyicem,simdilik bu kadar firsat bulabildim.ürünlerin markalari karisik ebebekten alinma da var bibeybi var tek tek yazamadim,ilgilendiklerinizi sorarsaniz yardimci olurum.
Özel mesajlarda sorulmuş fiyatlarida belirtyim orme hirka ve yelekler hic giyilmesi 15tl.kotlu kisa kollu takim etiketli 20tl,turkuaz pijama takimi sifir 10tl,tulumlar birer kere giyildi tertemiz 7tl,kahverengi pijama takimi 0-3aylik 10tl.ayicik detayli 0-3aylik kalin yelek giyilmedi 7tl,turkuaz halkali 0-3ay pijama takimi 0-3aylik 7tl.
Yeni ekledigim urunleri de hic kullanmadim gemici takim 20,bornoz yumusacik 20,daddy yazili tulum 20,beşli hastane çikisi 20tl.ilgilenirseniz birkaç parçadan fazla uygun veririm.
Canm hayırlı satışlar turkuaz kapsonlu duruyor mu beden olarak 1 buçuk 2 yasa uyar mi bir de 12,18 aya göre pijama takımı ve yazlık birşeyler var mi elinde