uygun fiyatlı meme slikonu istiyorum :(

thelibra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
7
1
31
Merhaba kızlar ben meme slikonu düşünüyorum fakat uygun fiyatlı olması lazım mecburen :KK61:bana yardımcı olabilir misiniz devlet yada özel uygun fiyatlı Türkiye nin her yerinde olabilir giderim yeter ki uygun fiyatlı olsun. Lütfen mesajlarınızı bekliyorum Hoppa:110:

Merhaba kızlar ben meme slikonu düşünüyorum fakat uygun fiyatlı olması lazım mecburen :KK61:bana yardımcı olabilir misiniz devlet yada özel uygun fiyatlı Türkiye nin her yerinde olabilir giderim yeter ki uygun fiyatlı olsun. Lütfen mesajlarınızı bekliyorum Hoppa:110:
Uygun fiyatli protez ameliyatlarini devlet yada üniversite hastanelerinde yapiyolar.ben gecen sene gorustugumde 5 bin gibi bir fiyat vermisti devlet hastanesi.ozellerde de 7 bin 10 bin arasi degisiyor

Uygun fiyatli protez ameliyatlarini devlet yada üniversite hastanelerinde yapiyolar.ben gecen sene gorustugumde 5 bin gibi bir fiyat vermisti devlet hastanesi.ozellerde de 7 bin 10 bin arasi degisiyor
Teşekkür ederim siz hangi devlet hastanesinde hangi doktora sormustunuz . Acaba 4bine filan yok mu:KK43:

Teşekkür ederim siz hangi devlet hastanesinde hangi doktora sormustunuz . Acaba 4bine filan yok mu:KK43:
Ben bursada yasiyorum.burda devlet hastanesinde bir doktordan fikir almak icin gitmistim.5 bin civari protez ameliyati demisti.universite hastaneleri belki daha uygun olabilir.bulundugunuz sehirdeki devlet ve universite hastaneleriyle gorusup daha net fiyat ve bilgi alabilirsiniz.

Ben bursada yasiyorum.burda devlet hastanesinde bir doktordan fikir almak icin gitmistim.5 bin civari protez ameliyati demisti.universite hastaneleri belki daha uygun olabilir.bulundugunuz sehirdeki devlet ve universite hastaneleriyle gorusup daha net fiyat ve bilgi alabilirsiniz.
peki çok teşekkür ederim

Canim ben eskisehir devlet hastanesinde Esen Karakayaya oldum 2 hafta oldu. O kadar iyi bir doktor ki adami anlata anlata bitiremiyorum herkese :) 275 cc mentor purtuklu kas alti yapildi cok memnunum hic olmamis gibiyim ki 2. haftam henuz. Hersey dahil 4500 tl odedim cok tavsiye ediyorum ozel de 12 bin dediler

Can'ım devlet ve üniversite hastanelerini araştır. Ama işi bilmeyen asistanların deneme tahtası olma :KK66: mutlaka işinde çoook iyi olanlar vardır. Hacettepe yi bi araştır derim. Bi de Giresun'da devlet hastanesinde Ömer ekin var. Hacettepeden gitti. Şimdi zorunlu hizmetini yapıyor. Çok iyi olduğunu duydum.

Kizlar çok teşekkür ederim araştırıyorum devletleri inşallah uygun fiyatli memnun kalacagim bir doktor bulabilirim. Benim gibi uygun fiyatli arayis icinde olanlarda yararlanirlar insallah bilgi verecegim burdan :)

devlette aşağı yukarı fiyatları iyidir önemli olan dr un geçmişinin iyi olması.

genelde plastik cerrahlar zorunlu hizmetlerini yapıp özele geçiyorlar bu yüzden onların ihtisaslarını nerede yaptıklarını araştırabilirsin. ordaki hocaların kim olduğunu vs ihtisaslarında yoğun hasta baktılarsa elleri iyidir. ama bazıları dr lar hiç bu tür ameliyatlar yapmadan bitiriyor .

ben bu şekilde araştırma yapmıştım devlete gitmeden önce yaşadığım şehirde.(devlette olmadım başka şey için gittim)

hangi şehirdesin ona göre bak bence.

Canım bende İstanbulda Esteticha da oldum 5.600 TL ye gayet uygun ve çok iyi bir hastane aklında olsun...

devlette aşağı yukarı fiyatları iyidir önemli olan dr un geçmişinin iyi olması.

genelde plastik cerrahlar zorunlu hizmetlerini yapıp özele geçiyorlar bu yüzden onların ihtisaslarını nerede yaptıklarını araştırabilirsin. ordaki hocaların kim olduğunu vs ihtisaslarında yoğun hasta baktılarsa elleri iyidir. ama bazıları dr lar hiç bu tür ameliyatlar yapmadan bitiriyor .

ben bu şekilde araştırma yapmıştım devlete gitmeden önce yaşadığım şehirde.(devlette olmadım başka şey için gittim)

hangi şehirdesin ona göre bak bence.
fazlanazlı verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.çok ameliyat yapıp yapmadığını nasıl araştıracağız yaa:KK43:ben de ankaradayım ve buda üniversite hastanesinde olmak stiyorum.mecburen.

Istanbul Beşiktaş'ta Boğaziçi Tıp Merkezi var. Fiyatlar uygun. Sitesine girip bakabilirsiniz kızlar. Mail yolu ile bilgi alabilirsiniz.
Meme büyütme sayfasında Uygulama:6000 TL yazılmış. Sanırım meme büyütme fiyatı 6000 TL ..
Bakın,fikir olsun . Görüşmekte fayda vardır :KK66:

fazlanazlı verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.çok ameliyat yapıp yapmadığını nasıl araştıracağız yaa:KK43:ben de ankaradayım ve buda üniversite hastanesinde olmak stiyorum.mecburen.

çok ameliyat yapmasından ziyade işinde özenli olup olmaması yaptığı işin arkasında durup duramaması önemli konu devlette olsa özelde olsa böyle biraz izlenim önemli gidip orda ameliyat olmuş hastalarını görebilirsin. ankarada birçok kişi üni hastanesinde hacettepe de ameiyat oldu. memnunlardı.

Istanbul Beşiktaş'ta Boğaziçi Tıp Merkezi var. Fiyatlar uygun. Sitesine girip bakabilirsiniz kızlar. Mail yolu ile bilgi alabilirsiniz.
Meme büyütme sayfasında Uygulama:6000 TL yazılmış. Sanırım meme büyütme fiyatı 6000 TL ..
Bakın,fikir olsun . Görüşmekte fayda vardır :KK66:

Ben bugün aradım ekimin sonuna kadar kampanya varmış nırmalde 7500 ama kampanyayla 6000e düşmüş. 6ay nıyunca hertürlü şikayet için muayeneye gelebilirsiniz dediler gece konaklıyormuşuz birde sporcu sütyenini de onlar veriyorlarmış bana makul geldi.

X