Uygun fiyatli balkan turu

kubrakrds

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2023
685
458
23
28
Eşime süpriz yapıp balkan turuna götürmek istiyorum ama aşırı pahalı lar ya uygun fiyatları yokmu maks 55 bin ayirabilirim bilen yardımcı olursa sevinirim

Eşime süpriz yapıp balkan turuna götürmek istiyorum ama aşırı pahalı lar ya uygun fiyatları yokmu maks 55 bin ayirabilirim bilen yardımcı olursa sevinirim
İki kişi için 55 bin lira bütçeniz var değil mi? Şu an bildiğim kadarıyla en uygun fiyatlı ve güvenilir firmalar kişi başına 25 bin tl ye tur düzenliyor. Tabii bu fiyata çoğu şey dahil ama dahil olmayan ufak tefek şeyleri de eklersek kişi başı tahmini 30 bin tutar gibi. Ben şu an daha ucuza Balkan turu bulabileceğinizi sanmıyorum. Ama Balkan ülkelerinin birkaçına gidebilirsiniz. Veya Yunanistan 'a gidebilirsiniz. Bu şekilde daha uygun fiyatlı turlar bulabilirsiniz.

Google diye bir şey var orada acentelerin iletişim bilgileri var. Ya arıyorsunuz ya da mesaj/mail atıyorsunuz. Çok güzel bir uygulama, tavsiye ederim.

Evet onu bizde biliyoruz yinede insanların öneri yaptıkları bilmediğim yerler olabilir herşeye çok bilmişlik taslamaniza gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…