Canim ben de konu acmistim. Uygun fiyatlı temiz şık abiyeler diye. Göz at istersen. Komple dantel dar straplez bir elbise varMerhaba,nisan ayında kuzenimin nişanı,agustos ayında da düğünü var aynı zamanda kardesımınde sunnetı var.2 gündür her siteyi buradakı sayfaları gezdim bişey bulamadım elinde olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.Siyah,pudra,krem ve kırmızı önceliğim,bordo yada koyu lacivert cok begenırsem olabilir,dapdar birşey olsun istiyorum.Balık model olabilir ,askılı straplez,tül kollu olabilir ve uzun olacak,buna göre eklerseniz sevınırım,tesekkurler.
Merhaba,nisan ayında kuzenimin nişanı,agustos ayında da düğünü var aynı zamanda kardesımınde sunnetı var.2 gündür her siteyi buradakı sayfaları gezdim bişey bulamadım elinde olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.Siyah,pudra,krem ve kırmızı önceliğim,bordo yada koyu lacivert cok begenırsem olabilir,dapdar birşey olsun istiyorum.Balık model olabilir ,askılı straplez,tül kollu olabilir ve uzun olacak,buna göre eklerseniz sevınırım,tesekkurler.[/QUOTE
Canim milla marka 36 beden resimdeki elbise elimde var. Hic giyilmedi bana küçük geldi internetten siparis etmiştim bedeni yanlış almışım. Etiketi üzerinde. 120 liraya almıştım. 80 liraya satiyorum
arkası nasıl acaba
Arkasinin da fotosunu atayim. Rica ederim. Birde siyah dantel olana bak canim o da çok şıkarkası nasıl acaba
arkası nasıl acaba
selam canım. benim de elimde bunlar var.Merhaba,nisan ayında kuzenimin nişanı,agustos ayında da düğünü var aynı zamanda kardesımınde sunnetı var.2 gündür her siteyi buradakı sayfaları gezdim bişey bulamadım elinde olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.Siyah,pudra,krem ve kırmızı önceliğim,bordo yada koyu lacivert cok begenırsem olabilir,dapdar birşey olsun istiyorum.Balık model olabilir ,askılı straplez,tül kollu olabilir ve uzun olacak,buna göre eklerseniz sevınırım,tesekkurler.
belli olmaz canım, aksine vücudunu şekle sokup, iyi görünmesini sağlar. özelden yazıyorum fiyatı da.Merhaba P pina colada abıye arıyorum sımdılık elbıse degıl ve uzun ıstıyorum,kıyafetlerın guzel fakat sıyah kırmızı oncelıgım ama korsen guzelmıs fıyatı ne kadar duz dar bı abıyenın altında bellı olur mu
fıyatlar nedır acaba ?selam canım. benim de elimde bunlar var.
mavi balık abiye sadece 1 kere giyildi. sıfır gibi. hasarsız.1 kere giyildi.
ister kuyruklu, ister kuyruksuz, istersen de diz/diz üstü kestirerek farklı şekillerde kullanabilirsin.
büstiyer de gerekirse 85 beden dolgulu, ister askılı(askıları hiç kullanılmadı) ister straplez(hiç kaymıyor çok güzel), tertemiz, alt çamaşırı hiç giyilmedi, orijinal kutusunda duruyor.1 kere sadece üstünü giydim. (abiyelerin/gelinliğin duruşunu çok güzelleştiriyor.-günlük hayatta da giyilebilir.)
kolsuz beyaz elbise. hiç giyilmedi. sıfır. tertemiz.
sonuncu etek uçları pembe çiçekli elbise de evde 1 kere giyildi. kol boyu dirseklerde. üst kısmı düz beyaz. hiç kullanılmamış gibi. yepyeni. kolsuz yaptırabilirsin mesela.yazın çok yakışır.
mzerhaba, fiyatları özelden mesaj attım.fıyatlar nedır acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?