UYGUN FİYATLI 34-36 BEDEN ABİYE ARIYORUM.

Aden25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
895
346
53
Merhaba,nisan ayında kuzenimin nişanı,agustos ayında da düğünü var aynı zamanda kardesımınde sunnetı var.2 gündür her siteyi buradakı sayfaları gezdim bişey bulamadım elinde olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.Siyah,pudra,krem ve kırmızı önceliğim,bordo yada koyu lacivert cok begenırsem olabilir,dapdar birşey olsun istiyorum.Balık model olabilir ,askılı straplez,tül kollu olabilir ve uzun olacak,buna göre eklerseniz sevınırım,tesekkurler.

Canim ben de konu acmistim. Uygun fiyatlı temiz şık abiyeler diye. Göz at istersen. Komple dantel dar straplez bir elbise var

Tazis mıla marka olan guzelmıs ınstgramda ona cok benzer yıne aynı sekılde 75tlye straplez olanını gordum ıkısı arasında karar verıcem esıme de gosterıcem haber verırım tesekkur ederım.

selam canım. benim de elimde bunlar var.
mavi balık abiye sadece 1 kere giyildi. sıfır gibi. hasarsız.1 kere giyildi.
ister kuyruklu, ister kuyruksuz, istersen de diz/diz üstü kestirerek farklı şekillerde kullanabilirsin.
büstiyer de gerekirse 85 beden dolgulu, ister askılı(askıları hiç kullanılmadı) ister straplez(hiç kaymıyor çok güzel), tertemiz, alt çamaşırı hiç giyilmedi, orijinal kutusunda duruyor.1 kere sadece üstünü giydim. (abiyelerin/gelinliğin duruşunu çok güzelleştiriyor.-günlük hayatta da giyilebilir.)
kolsuz beyaz elbise. hiç giyilmedi. sıfır. tertemiz.
sonuncu etek uçları pembe çiçekli elbise de evde 1 kere giyildi. kol boyu dirseklerde. üst kısmı düz beyaz. hiç kullanılmamış gibi. yepyeni. kolsuz yaptırabilirsin mesela.yazın çok yakışır.

Eklentiler

• mavi4.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 93
  • mavibalıkelbise.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 107
  • mavi3.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 100
  • mavi.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 81
  • pierre1.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 85
  • beyaz.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 104
  • beyaz2.webp
    9 KB · Görüntüleme: 92
  • pembeçiçekli.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 92
Merhaba P pina colada abıye arıyorum sımdılık elbıse degıl ve uzun ıstıyorum,kıyafetlerın guzel fakat sıyah kırmızı oncelıgım ama korsen guzelmıs fıyatı ne kadar duz dar bı abıyenın altında bellı olur mu

belli olmaz canım, aksine vücudunu şekle sokup, iyi görünmesini sağlar. özelden yazıyorum fiyatı da.

fıyatlar nedır acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…