~~* Uygun fiyatlı %100 ipek eşarp, tunik, pantolon, ayakkabı 38/40/42 bdn. ~~*

%100 ipek esarp hangisi? Bir de fiyati nedir?

bunlar fiyatlaeı degişebiliyor ama uyguna vericem hepsini begendinizi söylerseniz bende ona göre yardımcı olurum en sonki eşarp twildir

Ilk fotodaki ortasi pembe esarbi begendim. Bu soyledigimi yanlis anlamayin, burda ilk defa alis veris yapacagim, fazla yipranmamissa almak isterim.

merhaba estagfırullah haklısınız yanlış anlamam kesinlikle bağandiğiniz eşarp yüzde yüz saf ipek inanın birkez bile takılmadı çok kaliteli ve sık bir eşarp ipek eşarp fiyatlarını bilirsiniz ben bu eşarbı 70 tl ye almıştım oda indirimdeyken şimdi ise 35 tl ye satıcam isteyene elinize aldıgınızda zaten kalitesini farkını anlıcaksınız bu rakama indirdim zararına vercem ama en azından birinin işi görülsün diye

Ben o esarbi aliyorum o zaman. Size mesaj atayim.

Merhaba hanimlar 4 adet erkek gomlegi 25 tl. Hepsi tertemiz yeni ilgilenenler mesaj atabilir..

Merhaba hanimlar çantalarda indirim hepsinden birer adet kaldigi icin. 10 tl. Íle. 15 tl arasi. ..kampanyayi kacirmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…