Bebek İkinci El UYGUN FİYATA TELSİZZZ!... Weewell Bebek Telsizi - 800m - LCD Ekran - Şarjlı

carpelumina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
389
1
$image.jpg

Ben çok memnun kaldım, kızımın çıt sesini bile duyuyordum, kızım uyurken sağa sola döndüğünde bile ses geliyordu, 3 adet şarj edilebilir pil ile birlikte göndereceğim, piyasa fiyatı 150 TL, ben 65 TL den satıyorum...

Uzun iletişim mesafesi sayesinde, bebeğinizi evin en uzak köşesinden bile takip edebilirsiniz.
Açık alanda bebek ünitesinden 800 metre mesafeye kadar iletişim sağlıyor.
Bebeğin uyuma, ağlama, gülme durumunu LCD ekran üzerinde simgesel gösterimlerle takip edebiliyorsunuz.
Ultra kompakt ve modern tasarımıyla harika bir ürün.
Diğer cihazlardan gelebilecek etkileşimi ortadan kaldıran 16 pilot ton seçebilme şansına sahipsiniz.
2 kanalı bulunmaktadır.
Hassasiyet ayarı yapabiliyorsunuz.
İletişim alanının dışına çıkıldığında uyarı sinyali vermektedir.
Düşük pil seviyesine geldiğinde uyarı ışığı devreye giriyor.
Kullanışlı kemer askısı bulunmaktadır.
2 AC adaptör ve 3 şarj edilebilir pil (Ürünü çalıştırabilmek içinextradan 3 adet pile daha ihtiyacınız vardır.)
Şarj edilebilir anne ve bebek ünitesi bulunmaktadır.

Mrb bunun aynısını ben kullanıyorum ve cok memnunum en önmli ozelliğini yazmamsn ekliyim dedım:)Radyasyon yaymaz bebek için en saglıklı telsiz arasında yer alıyor..hayrlı satıslar:)

başta görüntülü alayım dedim ama gerek yokmuş aynı ürün hatta renk bile aynı bizde de var.özellikleri ve çekim gücü süper hatta 2 apartman ilerdeki havlayan köpek sesini bile alıyor.ses ayarını kısınca evin içini alıyor sadece.çekim gücü çok iyi.sürekli gidip bakmadım uyandı mı diye çok rahat ettim.seste cızırtı da yapmıyor o da güzel.alan memnun kalır

Mrb bunun aynısını ben kullanıyorum ve cok memnunum en önmli ozelliğini yazmamsn ekliyim dedım:)Radyasyon yaymaz bebek için en saglıklı telsiz arasında yer alıyor..hayrlı satıslar:)

emin misin canım eğer öyleyse çok sevinicem.ilk zamanlar sürekli tedirgin oluyordum radyasyon yayr mı diye bunu öğrendiğim iyi oldu

emin misin canım eğer öyleyse çok sevinicem.ilk zamanlar sürekli tedirgin oluyordum radyasyon yayr mı diye bunu öğrendiğim iyi oldu

Evet, şu radyasyon olayına ben çok takıktım, çok çılgın araştırma yaptım iki ay resmen ve bu telsizi almaya karar verdim.. Özellikle görüntülü olanlar radyasyon yayıyormuş hatta...

Kargosu benden olup 50 tl ye alirim,uygun mu... ya da kargosu sizcen olursa, 60 tl ye alirim..bu kadar param var.. ne dersiniz?

X