Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arzum iyidir. Gittiğim özel bir kuaför var arzumu sordum ve uygundur dedi. Aldım harikaydı ama tabii benm kırıldı fiyatı ise 20-30 tl gibi birşeydi. Fiyatı da uygun. Fakat çok hassas yere düşürmemeye dikkat edin. Heran kırılabilir vaziyette. Ben hepsiburada.comdan aldım. Dışı altın sarısı gibi ve siyahlarıda var. Görünüşü de zarif. Dilediğince kullanabilirsin. Isınmasına gelirsek fazla bekletmiyorda. Acelen varsa da tavsiye ederim. Yani harika bişeydi. Fiyatıda çok iyi. Almalısın. Aslında sana sinbonun 15-20 tl olan saç düzleştiricilerinden önerecektim. Ama istemiyorsun heralde ben yine cevaplayayım. Onlarda iyi 35W fiyatıda uygun fakat sık kullanırsanız saçınızı kırabilir. İllede sinbo istemiyorum diyorsanız veya arzumda istemiyorsanız philips var o da iyidir. Ama ben arzumdan şaşma derim, sinboyu da deneyebilirsin. RESİMDE ARZUMUN SAÇ DÜZLEŞTİRİCİSİ BULUNMAKTA...