• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uygun fiyata Puregon 300 isteyenler

chulya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
8
1
86
Sakarya
Merhaba elimde puregon 300 var 12.2013 son kullanım tarihli. Uygun fiyata vereceğim 5 kutu puregon dolapta saklanmış tır. İsteyene soğutucu ile kargo yapacağım . Yanında puregon pende yani bu iğneleri yapmak için alacağınız özel kalem şeklindeki kiti 12 adet iğnesine vereceğim.

HEPSİNE İSTEDİĞİM FİYAT 250 tl kalemde yanın da göndereceğim.

Piyasa fiyatı kutusu 260 tl ben 5 kutu ve kalemi bu fiyata vereceğim.almayı düşünenler irtibat bilgilerini yazsın soğutucu ile kargolayayım.

Son düzenleme:
Merhaba elimde puregon 300 var 12.2013 son kullanım tarihli. Uygun fiyata vereceğim 5 kutu puregon dolapta saklanmış tır. İsteyene soğutucu ile kargo yapacağım . Yanında puregon pende yani bu iğneleri yapmak için alacağınız özel kalem şeklindeki kiti 12 adet iğnesine vereceğim.

HEPSİNE İSTEDİĞİM FİYAT 250 tl kalemde yanın da göndereceğim.

Piyasa fiyatı kutusu 260 tl ben 5 kutu ve kalemi bu fiyata vereceğim.almayı düşünenler irtibat bilgilerini yazsın soğutucu ile kargolayayım.

slm cnm ben bir ay sonra tedaviye başlamayı düşünüyorum tabi dekleye bilirsem almak çok isterdim ama hastanemi deyişticem bilmiyorum gidicem hastane nasıl ilaçlar verecek oyüzden galiba alamıycam

Bu fiyata bulamazsınız gonal ile puregon aynı zaten içerik olarak . Muadiller yani. Kutusu puregonun piyasada 230 tl ben 5 kutu ile birlikte yanında ayrıca satılan uygulama kalemini ve iğnelerinide veriyorum. 1 kutu fiyatına 5 kutu ve kalem iğneler.

Merhabalar bizde iki kez tüp bebek denemesi yaptık ve eşim şuan 7 aylık hamile elimizde kalan
Puregon Kartuş Enjeksiyon 300 İÜ/ 0.36 ml 1X0.36 ml kartuş 2 kutu SKT 09-2014
ORGALUTRAN 0,25 MG/0.5 ML 4 adet skt 06-2015
bulunmaktadır ilaçlar buzdolabında saklanmaktadır. İhtiyacınız var ise irtibata geçerseniz yardımcı olabiliriz.
Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun.

bENİMDE ELİMDE 7 KUTU PUREGON 300 BULUNMAKTADIR.SON KULLANMA TARİHİ HAZİRAN 2014.UYGUN ŞARTLARDA SAKLANMAKTADIR.İSTEYEN OLURSA ÖZELDEN MSJ ATSIN.GÖRÜŞELİM.İSTANBULDAYIM.

merhaba arkadaslar 4 yıla yakındır tedavinin sonunda bugün tüp bebek tedavisine başladım. Doktor ilk gün için 1 kutu verdi cuma günü ise belli olacak kaç tane daha kullanacağıma karar verilecek. rapor alıyorum ama fiyatlar yine yüksek birde nakit sıkıntısından dolayıda için eş dosttan arayıp soruyorum burdaki mesajları görünce mesaj yazmak istedim. özel'den ben mesaj atamıyorum eğerki mümkünse yardımcı olacak arkadaşlarım bana özele tel no vs verirse görüşmek isterim. şimdiden teşekkürler

Back