Uygun Fiyata Markalı Ürünler! Ayakkabı, Eşarp, Güneş Kremi, Kozmetik

Selam ben avon parfumlerine bakttm ama katolog gecti bugun elime zaten katalog fiyatida ayni ve iki uc siradaki parfumler kullanilmis zaten sanirim..

Selam ben avon parfumlerine bakttm ama katolog gecti bugun elime zaten katalog fiyatida ayni ve iki uc siradaki parfumler kullanilmis zaten sanirim..

Parfümlerin hiç birisi kullanılmadı zaten kullanılsa belirtirim satışa koyduğum ürünler içerisinde kullanılmış olanlarda var ve kullanılmış olanı yazıyorum.
Soft Musk'ın indirimsiz fiyatı 64 TL %50 indirimli fiyatı 31.95 TL ben ise 15 TL'den satıyorum.
Keza Perceive Oasis'in katalogta ki fiyatı indirimsiz 82 TL %50 indirimle 43.95 TL'dir ben ise 20 TL'den satıyorum.
Rare Gold ise indirimsiz 82 %50 indirimle 40.95 TL'dir yani 3 parfümde geliş fiyatının da altında isterseniz katalogla aynı deyip fena sallamış olmayın.
Bu yazdığım fiyatlar Kampanya2 güncel fiyatlarıdır bence siz kataloğu biraz daha dikkatli inceleyin.
Sevgiler

Yook canim ya uc tanesi 50lira yalanmi soyluyorm 15liraya geliyor gine

Yook canim ya uc tanesi 50lira yalanmi soyluyorm 15liraya geliyor gine

3 tanesi 50 lira gibi kampanyalar aynı parfümden 3 tane alınca yapılıyor avon'da ve farkındaysanız bende ki parfümlerin 3'ü de farklı kokular hayır anlamıyorum bu mesajlarınızın sebebi sizinle takas yapmadığım için mi?
Madem bu 3 parfümü benim sattığım fiyattan daha uyguna buldunuz gidin oradan alın ne diye benim sayfamı meşgul ediyorsunuz ki.

X