Uygun fiyata kitap arıyorum

emineakkas87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
12
0
36
Ordu
Merhaba kitap okumayı çok seven biriyim ancak hepinizin bildiği gibi kitap fiyatları çok yüksek.istediğim kadar kitap satın alıp okuyamıyorum. Bende 2. El kitap bulmaya çalışıyorum. Bu site sayesinde uygun fiyata kitap bulabiliyorum. Ilgilenen arkadaşlar varsa lütfen mesaj atsın.

merhaba, bende kitapların kalabalığından kurtulmak için kitaplarımı 3-4 tl ye vereceğim, birçok romanlarım var

bakırköyde oturuyorum, yakınsan gelip bakabilirsin veya posta yolu ile gönderide yapabilirim

ilgilenirsen bana mesaj gönder

merhaba,

benim konularımı gördünüz mü bilmiyorum ama eposta adresinizi iletebilirseniz, kitap listemi iletebilirim.

Elimde yaklaşk 300 adet kitap var isterseniz listeyi gönderebilirim. Ayrıca ansiklopediler de var. Kitapların tanesini 2-3 tlye verebilirim

Son düzenleme:

canım şuan tam kişisini buldun :) bende senin gibi kitap kurduydum üniversitede setler halinde birçok roman aldım tarihi aşkı yabancı klasikler türk klasikler...bunlarıda orjinal aldım yani korsanda değil,istersen satabilirim mail adresim isml_birgul46@hotmail.com

Merhaba kitap takas etmek istiyorum satmaktan ziyade... umarim ilgilenen arkadaslar bulabilirim...

Takasa katılabilirim ama elinizdeki listeyi görmem lazım.Siz hangi tarz kitaplar okursunuz?Pinarim_2003@hotmail.com adresinden mesajlaşabiliriz.Özel mesaj hakkım yok.

Takasa katılabilirim ama elinizdeki listeyi görmem lazım.Siz hangi tarz kitaplar okursunuz?pinarim_2003@hotmail.com adresinden mesajlaşabiliriz.Özel mesaj hakkım yok.

Pardon mail adresimde bir hata oldu.Küçük harfle olması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…