sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Senin soyledigin fiyatta sifir fiyati yok hic bir yerde su anda... hep 45-55 tl Bak istersen sahibinden de ikinci eline 45 tl isteyen var bu urun fix bilinen bir urun cok indirime girmiyor demek ki.. arastirinca anladim
ben sana internet sitesinde var demedim özel attığım mesajı tekrar oku oyuncak mağazalarında burası izmir kemeraltında istemediğin kadar dediğim fiyata bulursun satındirim yapıp yapmamak senn kararın ben alıcı olarak indirim talep etmek en doğal hakkım
Tabii ki hakkinda bu tarz bir cevabi hic haketmedim hatirlatirim ben sadece araciyim ozel mesajini okudum fakat 46 mesajdan dolayi asagidaki mesaji yolllayamadim bebegine dikkat et sakin yalniz birakma Allah korusun soba olayi tehlikeli..
Kusyra bakma canim kardesim tum kileri dokup resimlerini de yollamis ama ben indirim sorunca bozuldu fazla birsey yapamayacagini hayrina kiileri dokup o kadar ugrasmisken metinsabanci vakfindaki cocuklara yarin hediye goturecegini soyledi sen de yakin bolgeden bu tarz urunler alirsan kargo odemezsin cnm. Uzgunum..
canım bende hoppala var sadece kızım için almıştım sıfır diyebilirim tertemiz kapıya asılandan işini görsün uygun verebilirim internetten bakıyım resminide yollıyımda bibak fiyatta anlaşırız
PİLSAN ASKILI HOPPALA ZIP ZIP 1.SINIF KALİTE GittiGidiyor'da 99958813
kırmızılı lağcivertli 1-2 kez kullandı sevmeyince kaldırdım
fiyatını gördün 25 tl canım
tamam canım sen bilirsin oğlunuda sağlıcakla büyüt
inş... teşekkür ederim ya bide ben hala tulum bulamadım sizin bildiniz var mı birinde ücretsiz yollucam diyen arkadaştan hala ses yok
Kaç ay için arıyorsunuz tulum ? Bende var bitane hiç kullanılmadı ama bedeni size uyarmı bilmem :)
Halaaaa arıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
bendekinde 1 numara yazıyor oğluma hiç giydirmediğim için kaç aylık olduğunu bilemedim ama boyunu ölçtüm 65 cm.size uymaz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?