• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Uygun fiyata hoppala yada salıncak arıyorum

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

Senin soyledigin fiyatta sifir fiyati yok hic bir yerde su anda... hep 45-55 tl Bak istersen sahibinden de ikinci eline 45 tl isteyen var bu urun fix bilinen bir urun cok indirime girmiyor demek ki.. arastirinca anladim

ben sana internet sitesinde var demedim özel attığım mesajı tekrar oku oyuncak mağazalarında burası izmir kemeraltında istemediğin kadar dediğim fiyata bulursun satıp satmamak indirim yapıp yapmamak senn kararın ben alıcı olarak indirim talep etmek en doğal hakkım

ben sana internet sitesinde var demedim özel attığım mesajı tekrar oku oyuncak mağazalarında burası izmir kemeraltında istemediğin kadar dediğim fiyata bulursun satındirim yapıp yapmamak senn kararın ben alıcı olarak indirim talep etmek en doğal hakkım

Tabii ki hakkinda bu tarz bir cevabi hic haketmedim hatirlatirim ben sadece araciyim ozel mesajini okudum fakat 46 mesajdan dolayi asagidaki mesaji yolllayamadim bebegine dikkat et sakin yalniz birakma Allah korusun soba olayi tehlikeli..

Kusyra bakma canim kardesim tum kileri dokup resimlerini de yollamis ama ben indirim sorunca bozuldu fazla birsey yapamayacagini hayrina kiileri dokup o kadar ugrasmisken metinsabanci vakfindaki cocuklara yarin hediye goturecegini soyledi sen de yakin bolgeden bu tarz urunler alirsan kargo odemezsin cnm. Uzgunum..

Son düzenleme:
Tabii ki hakkinda bu tarz bir cevabi hic haketmedim hatirlatirim ben sadece araciyim ozel mesajini okudum fakat 46 mesajdan dolayi asagidaki mesaji yolllayamadim bebegine dikkat et sakin yalniz birakma Allah korusun soba olayi tehlikeli..

Kusyra bakma canim kardesim tum kileri dokup resimlerini de yollamis ama ben indirim sorunca bozuldu fazla birsey yapamayacagini hayrina kiileri dokup o kadar ugrasmisken metinsabanci vakfindaki cocuklara yarin hediye goturecegini soyledi sen de yakin bolgeden bu tarz urunler alirsan kargo odemezsin cnm. Uzgunum..

indirim istememe bozulan bi insan bilmem ne vakfına yardım yapacak ALLAH hayrınızı kabul etsin arkadaşım!!! ben zaten bahsettiğim yerden alabilcek durumda olsam burdan insanlardan 3 5 lira indirim için kendimi bu duruma getirmem neyse ALLAH hayrınızı niyetinizi kabul etsin hakkını helal etsin zahmet verdiğim için

canım bende hoppala var sadece kızım için almıştım sıfır diyebilirim tertemiz kapıya asılandan işini görsün uygun verebilirim internetten bakıyım resminide yollıyımda bibak fiyatta anlaşırız

canım bende hoppala var sadece kızım için almıştım sıfır diyebilirim tertemiz kapıya asılandan işini görsün uygun verebilirim internetten bakıyım resminide yollıyımda bibak fiyatta anlaşırız

resim ekle bakayım canm haber bekliyorum

bi cvp vermeyi düşünüyormusun zaten bu fiyatın aşağısını bulabileceğini sanmıyorum sıfırlarının fiyatını gördün sana 1/3 fiyatı verdim ki sıfırdan farksız

Back