İstanbuldaysanız bende var salıncak uygun fiyatlı satmayı düşünüyorum ama elden teslim almanız lazım kargoda gitmez.
kargoda gidecek birşey değil ama ekliyim yinede
Eki Görüntüle 901547
hee ben bundan istemiyorum teşekkürler evim çok küçük yürüteç bile kullanamıyor bebeğimoyüzden şu ipli salıncak yada belden destekli hoppalalardan istiyorum yani yer kaplamıcak herhangi bişey :)
Tamam zaten buda kargoda gitmez ama sizin aradığınız tarzda ürünler kargoda rahatlılla gider inşallah aradığınız gibi bulursunuz.
inş... teşekkür ederim ya bide ben hala tulum bulamadım sizin bildiniz var mı birinde ücretsiz yollucam diyen arkadaştan hala ses yok
Kardesimde vardi sanirim hemen soruyorum..
Konuyu güncelleyin elbet çıkar başka ekleyen birkaç kişi vardı hiçbiri dönüş yapmadımı?
Bende o bedende uyku tulumu yok şuan
Tamam canim ayni markanin kirmizisi varmis onda tavana asilan model pilsan ama resmini hemen ekleyemem dedi kilerindeymis yarin falan olabilir dedi
Tamam canim ayni markanin kirmizisi varmis onda tavana asilan model pilsan ama resmini hemen ekleyemem dedi kilerindeymis yarin falan olabilir dedi
bide bi problemi var mı ayrıca kardeşin hangi şehirde
Bir problemi yokmus istanbuldayiz 25 dedi
canım bu ürünün sıfırı zaten 35 tl sen 25 diyon ayrıca 7 8 tl kargo ekle al sana sıfır fiyatı bişey satıcakken iki taraflı düşünmek lazım dimi tavrımı yanlış anlama sade sizin için değil bikaç arkadaşta böyle yapmıştı burdaki amaç karşılıklı yardımlaşma ayrıca evdeki fazlalıklardan kurtuluyoruz genede siz bilrsiniz... herkes satacağı üründe özgürdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?