Bebek İkinci El Uygun fiyata hoppala yada salıncak arıyorum

hamusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
2.404
94
163
çok acil hoppala arıyorum ne kadar uygun fiyatlı olursa okadar iyi benim için lüften yardımcı olur musunuz salıncakta olabilir şu park salıncakları gibi olanlardan da olabilir

İstanbuldaysanız bende var salıncak uygun fiyatlı satmayı düşünüyorum ama elden teslim almanız lazım kargoda gitmez.

hee ben bundan istemiyorum teşekkürler evim çok küçük yürüteç bile kullanamıyor bebeğim oyüzden şu ipli salıncak yada belden destekli hoppalalardan istiyorum yani yer kaplamıcak herhangi bişey :)

Tamam zaten buda kargoda gitmez ama sizin aradığınız tarzda ürünler kargoda rahatlılla gider inşallah aradığınız gibi bulursunuz.

Tamam zaten buda kargoda gitmez ama sizin aradığınız tarzda ürünler kargoda rahatlılla gider inşallah aradığınız gibi bulursunuz.

inş... teşekkür ederim ya bide ben hala tulum bulamadım sizin bildiniz var mı birinde ücretsiz yollucam diyen arkadaştan hala ses yok

inş... teşekkür ederim ya bide ben hala tulum bulamadım sizin bildiniz var mı birinde ücretsiz yollucam diyen arkadaştan hala ses yok

Konuyu güncelleyin elbet çıkar başka ekleyen birkaç kişi vardı hiçbiri dönüş yapmadımı?

Bende o bedende uyku tulumu yok şuan

Konuyu güncelleyin elbet çıkar başka ekleyen birkaç kişi vardı hiçbiri dönüş yapmadımı?

Bende o bedende uyku tulumu yok şuan

biri annasinde birinde kolsuz ayaksız var diğeride bugün mail atmış cvb yazdım hala ses yok

Tamam canim ayni markanin kirmizisi varmis onda tavana asilan model pilsan ama resmini hemen ekleyemem dedi kilerindeymis yarin falan olabilir dedi

Bir problemi yokmus istanbuldayiz 25 dedi

canım bu ürünün sıfırı zaten 35 tl sen 25 diyon ayrıca 7 8 tl kargo ekle al sana sıfır fiyatı bişey satıcakken iki taraflı düşünmek lazım dimi tavrımı yanlış anlama sade sizin için değil bikaç arkadaşta böyle yapmıştı burdaki amaç karşılıklı yardımlaşma ayrıca evdeki fazlalıklardan kurtuluyoruz genede siz bilrsiniz... herkes satacağı üründe özgürdür

Canim ben sadece araciyim ne kadar istiyosun dedim soyledi ama o alirken 45.e almis alici da satici da tabi ki ozgur alirsin veya almazsin sen bilirsin eger dusunursen 20 tl olur mu diye sorarim sen bilirsin

Ben de var canim da, resim ekleyemiyorum. Bana ozelden telini yollarsan resim gondereyim teli ne... Cok da guzel cok az kullanildi..

Benim elimdeki kapi ustune takiliyor yada tavana, agac dalina bile takiliyor.. :) cok kullanisli ama, amerikadan almistim.. Biraz pahali bir urun... Yinede istersen telini yaz resmini yollarim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…