- 14 Ocak 2007
- 252
- 18
- 643
- Konu Sahibi hayalperesttt
-
1000 l-1250 l arası
canım bende var özel dikim özel tasarı harika bir model....
peki neye karar verdin nerden aldın sen canım tecrübelerinden faydalanmak isterim.fatih, kadıköy ve ümraniyede bolca gelinlikçi gezmiş biri olarak rahatça söyleyebilirim ki aralarında belirgin bir fiyat farkı olmuyor. en pahalı fatih, sonra kadıköy, sonra ümraniye. fiyat farkı her gelinlikçinin götürdüğünüz model için kafasında oluşturduğu kumaş cinslerinden, onlar arasındaki kalite farkından kaynaklanıyor. gelinlikleri kaliteli duran, şık bir butiğe gittiğinizde o terzi tabi ki sizin gösterdiğiniz modeli ucuz değil kaliteli kumaştan dikmeyi düşünüyor, o yüzden yüksek fiyat veriyor. tam tersi şekilde, uygun fiyata gelinlik diken yerler de kendi genel kumaş cinslerine göre fiyat veriyor. en azından ben böyle gözlemledim. işçilik, kira gibi maliyetler sanırım fiyatta çok belirleyici olmuyor...
peki neye karar verdin nerden aldın sen canım tecrübelerinden faydalanmak isterim.
doğru söylüyorsun yol üstündeler daha fazla fiyat söylüyor.bakalım tam olarak modelde karar veremedim bakalım araştırıyorum hala.sen fotoğraf ekleyebilirmsin?
çok hoş bir gelinlik çok beğendim bende karar verdiğim de ilk işim buraya koymak olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?