Gelinlik Modelleri uygun fiyata gelinlik

hayalperesttt

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2007
252
18
643
kızlar arkadaşlarım gelinliklerini farklı yerlerden aldılar ve her seferinde fiyat farkları uçuktu.semtine göre değişiyor.sizce hangi semtlerde daha uygun fikrinizi almak istedim.sizinde duyduğunuz moda evleri var mı paylaşırsanız burdan arkadaşlara yardımcı oluruz ne dersiniz?

ıst neresındesın canım umranıye bak orda uygun var mesela ben pendıkde dıktırdım gelınlıgımı eskı calısdıgım guzellık salonuna guzelde dıktıler artı 5 sene once benım cızdıgım gelınlıgı sorudm ı kac yere 2 bın tl ıstedıler ben 450 ye dıktırdım

fatihten alan var 1800-2000 arası mahmutpaşadan alan var 1000 bahçelievlerden alan var 650 idi böyle olunca bende bayağı bir gezme derdine düştüm ama vaktim de pek yok.ondna size bir danışayım dedim.

dün bir arkadaşım daha aradı kadıköy de var bayağı indirimli oralara da bak dedi.aranızda oralardan gelinlik bakan var mı?

fatih, kadıköy ve ümraniyede bolca gelinlikçi gezmiş biri olarak rahatça söyleyebilirim ki aralarında belirgin bir fiyat farkı olmuyor. en pahalı fatih, sonra kadıköy, sonra ümraniye. fiyat farkı her gelinlikçinin götürdüğünüz model için kafasında oluşturduğu kumaş cinslerinden, onlar arasındaki kalite farkından kaynaklanıyor. gelinlikleri kaliteli duran, şık bir butiğe gittiğinizde o terzi tabi ki sizin gösterdiğiniz modeli ucuz değil kaliteli kumaştan dikmeyi düşünüyor, o yüzden yüksek fiyat veriyor. tam tersi şekilde, uygun fiyata gelinlik diken yerler de kendi genel kumaş cinslerine göre fiyat veriyor. en azından ben böyle gözlemledim. işçilik, kira gibi maliyetler sanırım fiyatta çok belirleyici olmuyor...

peki neye karar verdin nerden aldın sen canım tecrübelerinden faydalanmak isterim.

ben fatihten 1000 tl ye satın aldım..tanıdık ve iyi bi pazarlık sonucu..ama birde fatihte gelinlikçiler çarşısı var ordanda güzel hoş şeyler çıkmıştı..

peki neye karar verdin nerden aldın sen canım tecrübelerinden faydalanmak isterim.

ben elimde beğendiğim bir modeli bastırarak gezdim, modeli gösterip hepsinden fiyat sordum. aynı kalite kumaşla verilen fiyatlar aşağı yukarı hep aynıydı, dediğim gibi. fatihte genelde ve kadıköyde caddenin hemen üzerinde, zemin katında olan gelinlikçiler 3500 civarı istedi. ümraniyede ve kadıköyde daha üst katlardaki gelinlikçilerde 2000-2500 cinsi fiyatlar aldım.

sonuçta elinde çok mükemmel gerçek bir fransız danteli olduğu için ve becerisine güvendiğimden kadıköy tunaliz modada karar kıldım.

genel gözlemim, tüm semtlerde caddenin hemen üzerinde olan gösterişli mağazalı gelinlikçilerin, daha üst katlardaki küçük sevimlilere göre daha yüksek fiyatlar söylediği...

doğru söylüyorsun yol üstündeler daha fazla fiyat söylüyor.bakalım tam olarak modelde karar veremedim bakalım araştırıyorum hala.sen fotoğraf ekleyebilirmsin?

doğru söylüyorsun yol üstündeler daha fazla fiyat söylüyor.bakalım tam olarak modelde karar veremedim bakalım araştırıyorum hala.sen fotoğraf ekleyebilirmsin?

benim gelinliğim de henüz dikim aşamasında, elimde ayrıntılarını gösteren güzel bir fotoğraf yok ama şu başlığa eklemiştim :

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/432883-gelinligimdeki-drape-konusunda-yardim.html

en alttaki benim gelinliğim. fiyatının yüksekliği kumaşından dolayı. gerçek fransız danteli olması yönünde ısrar ettim.

çok hoş bir gelinlik çok beğendim bende karar verdiğim de ilk işim buraya koymak olacak:)

inşallah gönlüne göre olur herşey. çok zevkli bir iş gelinlik meselesi. ben kendi gelinliğimle yetinemiyorum, aklıma modeller filan geliyor tasarım bile yapmak istiyorum bu aralar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…