evet duruyor. istersen akşama resim yükleyim. bi de gör öyle ver son kararını.
canım ne zaman yukleyebılırsın
bende 3 tane elektrikli pompa var. hepsini çok az kullanabildim. zaten bu nedenle 3 pompam var. bu makine mi şu makine mi diye diye bulduğumu aldım veya kiraladım.
özetle;
ameda çiftli elektrikli
avent çiftli elektrikli (amerikadan geldi)
avent tekli elektrikli elimde mevcut ve hepsini satıyorum.
ayrı bir özel başlıkla da ilan açabilirim. ilgilenen olursa detaylarını görüşürüz..
ben de de medela var biraz fazla kullanılmış ama sağlam ve çok işime yaradı ihtiyacı olana ücretsiz gönderebilirim...
ben de de medela var biraz fazla kullanılmış ama sağlam ve çok işime yaradı ihtiyacı olana ücretsiz gönderebilirim...
benim çok ihtiyacım var yollarsan sevinirim
Canım Benim çok ihtiyacım var ankaradayım. Topikleri okurken kara kara düşünüyordum nasıl alacağımı.
ADresimi yazsam karşı ödemeli yollarmısın?
Beni çok mutlu edersin çok dua ederim Şu mübarek gün.
iki tane olsun, ikinize de göndereyim çok isterdim .... nasıl yapalım bilemedim şimdi ben aslında doğum yapmış ve ihtiyaç duyan birisine göndermeyi tercih ediyorum çünkü hiç kullanılmayabilir...ben çok sorun yaşadım ve çok işime yaradı bi arkadaşım vermişti şimdi kullanmıyorum ... bu arda lansinoh manuelin performansı medela elektrikli ile neredeyse aynı şiddetle tavsiye ederim çok daha ucuz ve pek acıtmıyor...(yaralarımdan dolayı ben çok acı çektim de)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?