Bebek İkinci El uygun fiyata elektirikli süt pompası arıyorum

bende de var aynısı, çevremdeki herkes çok memnun kaldığı için aldım. 160 liraya aldım aralık ayında, ikinci elleri 90-100 falandı çünkü..ilk hafta yaram olduğu için sağdım çok da işe yaradı ama sonra ihtiyaç kalmadı. garantili ve temiz, eğer bu
ürün satıldıysa benimkini de düşünebilirsiniz. evde yer kaplıyor bunlar, ikinci çocuğu düşünmüyorum çünkü..iyi alışverişler

Benimde madela var elektrikli 50 veeicem bende ikinciyi düşünmüyorum kizim kuvezde kaldi 7 8 gun mecburen aldim isteyen olursa yollarim

ben de de medela var biraz fazla kullanılmış ama sağlam ve çok işime yaradı ihtiyacı olana ücretsiz gönderebilirim...

merhaba aventlerin fiyatlarını ayrı ayrı yazabilir misiniz

Arkadaşlar merhaba bende de kraftin var almak isteyen olursa resim eklerim. 119 tl ye almıştım sadece 2 kez kullandım.

ben de de medela var biraz fazla kullanılmış ama sağlam ve çok işime yaradı ihtiyacı olana ücretsiz gönderebilirim...

Canım Benim çok ihtiyacım var ankaradayım. Topikleri okurken kara kara düşünüyordum nasıl alacağımı.
ADresimi yazsam karşı ödemeli yollarmısın?
Beni çok mutlu edersin çok dua ederim Şu mübarek gün.

1 ay once aldığım lansınoh cıftlı elektrıklı gogus pompasını satıcam arkadaşlar oğlum benı emmedıgı ıcın sutum kesıldı belkı pompa ıse yarar sutum yıne gelır dıye bı umut aldım ama maalesef faturası ve garantısıde duruyor 100 lıraya vermeyı düşünüyorum ısteyen olursa

benim çok ihtiyacım var yollarsan sevinirim

iki tane olsun, ikinize de göndereyim çok isterdim .... nasıl yapalım bilemedim şimdi ben aslında doğum yapmış ve ihtiyaç duyan birisine göndermeyi tercih ediyorum çünkü hiç kullanılmayabilir...ben çok sorun yaşadım ve çok işime yaradı bi arkadaşım vermişti şimdi kullanmıyorum ... bu arda lansinoh manuelin performansı medela elektrikli ile neredeyse aynı şiddetle tavsiye ederim çok daha ucuz ve pek acıtmıyor...(yaralarımdan dolayı ben çok acı çektim de)

canım o zaman sen diğer arkadaşa gönder SEL28 kullansın. ben daha doğum yapmadım. işi bitince oda bana gönderir. Hem daha çok kişi faydalanır böylece. amaç birbirimize yardımcı olmak değil mi?
Düşünmen için çok tşk. ederim. Herşey gönlünce olsun.
Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…