bende phılıps avent elektrikli göğüs pompası var mayıs ayında aldım 1 gün kullandım sütüm gelince gerek kalmadı gerçekten çok güzel bir makine göğüs kanallarını açanr 5 noktalı masaj başlığı ile süt kanalların çabuk açılıyor manuel olarakda kullanabiliyorsun manuel parçaları hala ambalajında.hafızaya alıyorsun ve kendi otomatik sağma işlemi yapıyor çok pratik ve rahat garantili steril edildi kutusunda faturası hala duruyor ilanımda daha fazla fiyat vermiştim ama 150 son fiyatım çünkü kullanmadım 224 tl ye amıştımresimlerini koyabilirmisiniz acaba
bndede madela elktrikli var dilersen 50 yollarım 2011 ağutosta 150 almıştım
eğer sorunu yoksa ben alabilirim kargo size ait olursa sevinirim
bende 3 tane elektrikli pompa var. hepsini çok az kullanabildim. zaten bu nedenle 3 pompam var. bu makine mi şu makine mi diye diye bulduğumu aldım veya kiraladım.
özetle;
ameda çiftli elektrikli
avent çiftli elektrikli (amerikadan geldi)
avent tekli elektrikli elimde mevcut ve hepsini satıyorum.
ayrı bir özel başlıkla da ilan açabilirim. ilgilenen olursa detaylarını görüşürüz..
Ben medela kullandım ve çok memnundum. piyasada 160 civarında satılıyor. oldukça iyi durumda benimki. 80 TL'ye satıyorum.
Ürüne bakmak isteyenler google'dan medela mini elektrikli ve pilli süt pompası olarak aratabilir.
ben birkaç hafta önce buradan bir arkadaştan aldığım Lansinoh çfitli süt pompasını satıcam , hiçbir kusuru yok.. tekli sağım da yapabliyor. çok iyi bir makine ben oğlum emmediği için almıştım ama emmeye başladı tekrar we sağmaya gerek kalmadı zaten sağacak kadar sütüm kalmadı. deneme amaçlı bir kez kullandım. 70 liraya aldım kullanılmamış bir biberon hediye etti arkadaş onu da kullanmadan wericem yanında. 70 liraya aldım pazarlıksız 65 liraya satıcam. ilgilenenlere duyrulur
canım duruyor mu makınan almak ısterım
Ben medela kullandım ve çok memnundum. piyasada 160 civarında satılıyor. oldukça iyi durumda benimki. 80 TL'ye satıyorum.
Ürüne bakmak isteyenler google'dan medela mini elektrikli ve pilli süt pompası olarak aratabilir.
canım duruyor mu halen pompan almak ısterım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?