canan tan- en son yürekler ölür
iskender pala-babilde ölüm istanbulda aşk
nazan bekiroğlu- la sonsuzluk hecesi
bu kitaplar orjinal mi?Almayı düşünüyorum ben Bana ulaşırsan sevinirim
kızlar sitede satış yapmak yasak değilmi ,benmi yanlış biliyorum:26:
ben başkalarının sattığını gördükten sonra koydum kitapları buraya. eğer yasak olsaydı site yönetiminden mutlaka uyarı gelirdi. satış yapan arkadaşların sayfalarında da uyarı görmedim. eğer yasaksa satmam. doğru bi bilgiye ulaştığınızda benide bilgilendirirseniz sevinirim.
bende yeni üye olduğumda bazı ürünleri takas yapıyordu birileri ben takas yapmak istemediğm için satabilirim beğenen olursa demiştim tatlım ve ertesi günü bildirim geldi bana sitede satış yapmak yasaktır diye...bende o açıdan sordum bilgilendirirlerse sevinirim..bilelim ne doğru ne yanlış ...
sitede yeni konu açınca site yönetimi görüyordur bunu. burası unutulmuş köşe olamaz :) ve bi tek bende değilim. yaklaşık 2 hafta oldu konuyu açalı kimseden uyarı gelmedi. gelirse kaldırırım. ama şimdilik bi sorun yok gibi görünüyo canım.takasta hiç sorun yok ben baktım takas sayfalarınada ordada uyarı yok. anlamadımki sana niye uyarı gelmiş.
Meltemcim kitaplarım geldi çok teşekkür ederim
arkadaşlar evimde sadece küçük bi kitaplığım var ve onuda kardeşimle birlikte ders kitaplarım için kullanıyoruz. diğer kitaplar kolilerde saklanıyo mecburen. hem evde yer açmak için hemde cebime küçükte olsa katkısı olsun diye kitapları satmaya karar verdim. umarım beğendikleriniz vardır.
2.5 tl olanlar:
maya angelou- kızıma mektuplar
aldatan kadınlar anlatıyor-mehmet coşkundeniz
üstün dökmen-küçük şeyler
yusuf hayaloğlu- gözleri intihar mavi
robin sharma- ferrarisini satan bilge
bedirhan gökçe- adın ayrılık olsun
çanakkale geçilmez- recep şükrü apuhan
3tl olanlar:
meşhurların son anları-burhan bozgeyik
%100 düşünce gücü-jack ensign addıngton
dr.david j.lieberman-herkese her istediğinizi yaptırın
kevın hogan-3 saniyede karşınızdaki kişiyi nasıl anlarsınız
bizi biz yapan seçimlerimiz-shad helmstetter
4 tl olanlar:
stephenie mayer- alacakaranlık
stephenie mayer- tutulma
stephenie mayer- şafak vakti
orhan pamuk-babamın bavulu
cumhuriyet-turgut özakman
can dündar- yakamdaki yüzler
yazgülü aldoğan- kiralık adam
orhan pamuk-istanbul
üstün dökmen-ladesçi
elizabeth gılbert- ye sev dua et
nihat genç -veryansın
ümit yaşar oğuzcan- şiir denizi 2
adam fawer- empati
kitapların çoğu bandrollü. arada korsan olanlarda var. ptt kargoyla sorun yaşıyorum. sistemi değiştirmişler. alıcı ödemeli gönderdiğimde parayı siz verin karşı taraf ödediğinde gelin alın paranızı diyorlar bu benim için sorun oluyo. sürekli merkeze inemiyorum. yinede elimden geleni yapmaya çalışırım kargo konusunda.
kızlar sitede satış yapmak yasak değilmi ,benmi yanlış biliyorum:26:
ben başkalarının sattığını gördükten sonra koydum kitapları buraya. eğer yasak olsaydı site yönetiminden mutlaka uyarı gelirdi. satış yapan arkadaşların sayfalarında da uyarı görmedim. eğer yasaksa satmam. doğru bi bilgiye ulaştığınızda benide bilgilendirirseniz sevinirim.
bende yeni üye olduğumda bazı ürünleri takas yapıyordu birileri ben takas yapmak istemediğm için satabilirim beğenen olursa demiştim tatlım ve ertesi günü bildirim geldi bana sitede satış yapmak yasaktır diye...bende o açıdan sordum bilgilendirirlerse sevinirim..bilelim ne doğru ne yanlış ...
sitede yeni konu açınca site yönetimi görüyordur bunu. burası unutulmuş köşe olamaz :) ve bi tek bende değilim. yaklaşık 2 hafta oldu konuyu açalı kimseden uyarı gelmedi. gelirse kaldırırım. ama şimdilik bi sorun yok gibi görünüyo canım.takasta hiç sorun yok ben baktım takas sayfalarınada ordada uyarı yok. anlamadımki sana niye uyarı gelmiş.
valla bilemiyorum cnm bana gelen msj aynen şöyle;
Forumumuzda satış yapmak ve satışa aracılık etmek yasaktır.Bu nedenle mesajınız editlenmiştir.Devamı halinde ceza alabilirsiniz...
İşte bana gelen msj bu şekildeydi.yollayanda yağmurluk nickli bir arkadaş.
Merhaba..
Forumda Emlak,Oto,El İşleri ve Kitap alışı,satışı yada temininde sorun yoktur...
krstal arkadaşım sizin mesajınız editlenmiştir yada silinmiştir..Uyarıda bu yüzden gelmiştir..Mesajınızda belirtmişiniz zaten..
Yukarda belirttiğim hususlarda satış sitede mümkündür..Diğer kozmetik,ikinci el eşya,kıyafet,ev aletleri vs vs ürünlerin satışı yada takası yasaktır..(sizin bazı dediğiniz ürünler bunlardır mutlaka)
Bilginize..