How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Uygun Fiyat Kolyeler

[QUOvuslat79;33466441]Sağol canım, yapacakların ve yeşil kolyeyi canım:)
Büyük kızımla ortak kullanırız kolyeyi de:21:
Eğer 10 tl yi geçmezse 4-5 tane yazdığım renk kumaşlardan yapabilirsin canım.
Tabi farklı kumaşlar sana çok masraf olmazsa:31:

Tamam yeşil kolyeyi sana ayiriyorum
Hani renkleri istiyorsun ?[/QUOTE]

Pembe, beyaz, turuncu, mor, bunlardan 4-5 tane olabilir:)
Teşekkür ederim canım, kolay gelsin:34:

ellerine saglik cok hos hepside biraz ucuz duruyorla . Yani begendim ama takmam bn boyle seylr :) takipta yakisan varsi elbette :ssz:

Kusura bakmayın hanımefendi konuyu açan arkadaş sizin gibi bir hanımefendinin bu sitede olduğunu bilseydi,pırlanta taşlardan süslemelere yapardı.Çok ayıp etti konu sahibi arkadaşım nekadar ucuz şeyler yapıyor.çok kınadım kendisini

Sizin gibi hanımefendiler emeğe saygı duymak yerine,böbürlenip yapamıycakları işlerde burunları kaf dağı olur.
Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş,sizinkide aynen öyle olmuş.

Keşke benimde böyle yapma yeteneğim olsaydı.ben çok beğendim.

Ellerinize,emeğinize sağlık

Kusura bakmayın hanımefendi konuyu açan arkadaş sizin gibi bir hanımefendinin bu sitede olduğunu bilseydi,pırlanta taşlardan süslemelere yapardı.Çok ayıp etti konu sahibi arkadaşım nekadar ucuz şeyler yapıyor.çok kınadım kendisini

Sizin gibi hanımefendiler emeğe saygı duymak yerine,böbürlenip yapamıycakları işlerde burunları kaf dağı olur.
Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş,sizinkide aynen öyle olmuş.

Keşke benimde böyle yapma yeteneğim olsaydı.ben çok beğendim.

Ellerinize,emeğinize sağlık

Çok çok teşekkür ediyorum:21::17: kedim yeni aldigim bilgisayarimi bozdu
Yeni olunca insana koyuyor tabi, bende bu şekilde laptopumu halletmek istedim
Çok teşekkürler tekrar :)

maşallah surrender ilhamın bol olsun çok yaratıcısın aynı şehirde olsaydık keşke,
bazı modeller çok hoşuma gitti kargodan dolayı bişey diyemiyorum:31:
arkadaşlarla konuşayım bırkac sıparişimiz olursa haber edeceğim sana emeğine sağlık,
bir de izninle ben senin bir modelini denemeye çalışıyorum kalıbı kestim süslemesi kaldı seninki gibi olmaz ama heves ettim:17:
telif hakkını da buradan almak istedim:17:
bitirebilirsem sana gonderırım resmi :34:

maşallah surrender ilhamın bol olsun çok yaratıcısın aynı şehirde olsaydık keşke,
bazı modeller çok hoşuma gitti kargodan dolayı bişey diyemiyorum:31:
arkadaşlarla konuşayım bırkac sıparişimiz olursa haber edeceğim sana emeğine sağlık,
bir de izninle ben senin bir modelini denemeye çalışıyorum kalıbı kestim süslemesi kaldı seninki gibi olmaz ama heves ettim:17:
telif hakkını da buradan almak istedim:17:
bitirebilirsem sana gonderırım resmi :34:

Kargo çok az bisi tutuyor canim
Ptt kargo ile yolladigimdan dolayı.... Hangi modelmis merak ettim? :1:

Kargo çok az bisi tutuyor canim
Ptt kargo ile yolladigimdan dolayı.... Hangi modelmis merak ettim? :1:

ben kıyafet başlıklarını da inceliyorum şu an:) bu hafta sakince bi inceleyeceğim belki ordan tamamlarım :1:
telif hakkını veriyorsun demii :17:
keçeyle bişeyler yapmayı denemiştim canım ama onlar inceydi, bir tane de bordo kalın keçe almıştım,
bileklik ya da amerikan servis falan yapmayı düşünüyordum kaldı gitti öyle senin kolyeleri görünce bi deneyim dedim :21:
bu modele benzetmeye çalıştım :1:Eki Görüntüle 929255

ben kıyafet başlıklarını da inceliyorum şu an:) bu hafta sakince bi inceleyeceğim belki ordan tamamlarım :1:
telif hakkını veriyorsun demii :17:
keçeyle bişeyler yapmayı denemiştim canım ama onlar inceydi, bir tane de bordo kalın keçe almıştım,
bileklik ya da amerikan servis falan yapmayı düşünüyordum kaldı gitti öyle senin kolyeleri görünce bi deneyim dedim :21:
bu modele benzetmeye çalıştım :1:Eki Görüntüle 929255

Tabiki yapabilirsin canim :) yapinca göster merak ettim:1:

tamamdır ben süsleyecek malzeme bulana kadar sen beş tane daha falan yaparsın sanırım:1:
teşekkür ederim iznin için ben çalışmalarımı ve süslemek için malzeme arayışımı sürdüreyim :6:

Merhabalar!

Kiz cocuklari icin elinizde baska modeller var mi? birde malzeme icin kece dediniz, cocuklarda alerji falan yapar mi? cok begendim, ama korktum acikcasi :18:

birde fotograflari plastik manken ustunde cekmeyi deneyin, ciplak boyunda fotolar ve takilariniz cok daha guzel gorunecektir. ozellikle ilk fotolar fot,kalitesi kotu diye harcanmis, yoksa takilariniz sahane.

Back