Bebek İkinci El uygun fiatlı hamile kıyafetleri

ggulomm

ÖmÜr uMuTTan ÖnCe bİTmElİ
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
818
3
118
Kayseri
arkadslar 58 ile hamile kaldım 78 dogum yaptım boyum 172cm ona göre dikkate alırsınız ürünleri :)

lcw marka 38 beden ama kalıb olarak geniş son iki ay kala aldım gayet ii durumda sadece kumas yerinin bel lastiği cıkmıs herhangi bi lastik takabilirsiniz 10 tl

lotus marka 38 beden dar paca güzel tarz bi hamile pantolonu spor giyinmeyi sewenlere 10 tl

lcw m beden anne etiketli deil ama hamile reyonundan almıstım 5 tl

lcw xl son dönemler için uygun bayan reyonundan aldım alta dogru genişleyen bi model 5 tl

lcw 38 beden ama kalıbı geniş son döneme kadar giyilebilir 7,5 tl

batik L beden bayan reyonundan aldım alta dogru genişleyen bi model son döneme kadar giyilebilir

arkadaşım hepsi çok güzel boy kilo hamile kalma doğum bu kadar olmaz aynıymışız:))tekrar hamile olsam kotları kaçırmazdım

lotus marka olanı çok beğendim alıp normal pantolona çevirip giyebilir miyim acaba :)

lotus marka olanı çok beğendim alıp normal pantolona çevirip giyebilir miyim acaba :)

ewet onu bende cok sewerek giydim hiç hamile pantolunu gibi durmuyor :) cevirmekten kasıt kumasını kesmekse cok düşük bel olur bu sekilde giymek daha mantıklı bence. farkedilmiyor bile hamile pantolunu oldugu

msj altında çıkan takvime göre bebek 8 aylık.. 20 kilo aldınız.. 8 ayda 15 kilo verdiniz.. çok iyiymiş.. bakalım ben ne yapacağım
size hayırlı satışlar :)

msj altında çıkan takvime göre bebek 8 aylık.. 20 kilo aldınız.. 8 ayda 15 kilo verdiniz.. çok iyiymiş.. bakalım ben ne yapacağım
size hayırlı satışlar :)

ewet dogrudur :) önceleri hiç gitmeyecek sanıyordum ama zamanla yavas yavas gidiyor. insallh sizede de öle olur. tskkür ederim

merhaba canım,
ben kıyafetlerini beğendim almak istiyorum , fiyat toplam olarak ne olur hemen yanıtlarsan havaleni yaparım bugün.

canm toplamda 42,5 tutyor 40 uygunmudur sana. zaten olabildiğince düşük tutmaya calıştım fiatları

ama o lwc imiş. geçen lwc dan alışveriş yaptım.36 bedeni bile saldı. lotus daha sıkı duruyordur sanırım. birde etek boyu çokmu kısa. 165 boydayım. diz hizası olmalı.

ama o lwc imiş. geçen lwc dan alışveriş yaptım.36 bedeni bile saldı. lotus daha sıkı duruyordur sanırım. birde etek boyu çokmu kısa. 165 boydayım. diz hizası olmalı.

ewet canm arkads alacak hepsini olur bi aksilik cıkarsa dönerim. lotus lcw a göre daha dar kalıblı ama lcw da salas durmuyor öle. etek bende diz hizasındaydı 172 boyum.

iyi akşamlar, lotus marka hamile kot pantolonunun satılıp satılmadığını öğrenebilir miyim. duruyorsa nasıl alabilirim. teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…