Uygun ev esyasi?

Ben de ikea diyorum. Masa sandalye setler veya tek tek alma imkanı var. Şimdilik sadece masa sandalye alıp sonra ihtiyaca göre konsol gibi şeyler eklenebilir.

Genelde evet bazdn sadece biürüb grubuna ama çoğunlukla herşey indirime giriyo
200 liraya çift kişilik demir karyola kaptım mesela o fiyata ikinci el bile bulunmaz
Bu haftada depo fazlası ürünleri yarı fiyatına koymuşlar içinde avizede var halıda koltukta haftasonu başka kampanya
Ozmaan siparisi haftasonu vermeliyim sanirim.

Uzak ama bakmak istiyorum orayada, hic almadim kalitelimi?
Degisik kalitede urunleri var, secenek cok oldugu icin illa bulursunuz size gore biseyler.
Benim esyalarin neredeyse hepsi ikeadan :)

Omurluk almiyorum ben surekli tasindigim icin. Suanki esyalarim da baya idare eder gibi gorunuyor. Cocuklarin odasini falan hem uyguna getirdim hem de cok severek aldim mesela.

Degisik kalitede urunleri var, secenek cok oldugu icin illa bulursunuz size gore biseyler.
Benim esyalarin neredeyse hepsi ikeadan :)

Omurluk almiyorum ben surekli tasindigim icin. Suanki esyalarim da baya idare eder gibi gorunuyor. Cocuklarin odasini falan hem uyguna getirdim hem de cok severek aldim mesela.
Anladim , gule gule kulanin insallah :)Bir yatak odasi takimini ne kadara alabailirim mesela en uygunundan ?

ben ilk evlendiğimde bile avizeyi çok ucuza aldım geçiştirmelik paramız yetmedi sonradan sonrada istediklerimizi yaptık acelesi yok bazı şeylerin ilk önemli şey belki ayakkabılık olabilir ve masa evidia olabilir bende ordan raf almıştım n11 de iyi

Tünaydin kizlar. Nasip olursa kizimin okulu icin 15 gün icinde tasinacagim. Suan oturdugumuz evde avizeler , gömme dolap hep eve ait ve oturdugum ev 90 metrekare tasinacagim ev 150, benim ayakkabilik, avize , mutfak masasi ve yemek masasi falan almam lazim suan asiriya cok kacamam . Ankarada veya internette gönul rahatliyla alabilecegim yerler önerirseniz sevinirim. Eger uygun bulurusam yatak odasi takimida almayi dusunuyorum. Bütcem sınırlı tavsiyeleriniz bekliyorum. Tesekkürler :)
Yapı marketlerde çok Uygun avizeler var tekli sizin işinizi görür moda life a bakin çok uygun yatak odasi bulunuyor oralarda

Öncelikle letgoya bakın
Üreticilerinde ilanları var alınıp kullanılmayan ürünlerde

Yatak odası için üretici bulabilirsiniz yine 1-2 bin arasına istediğiniz modeli alırsınız
Avize içinde evidea vivense dekorazona bakın dışarda çok pahalı satılan ürünler busitrşerde çeyrek fiyatına satılıyo

Üretici ilanlarına nasıl bakılıyor. Hiç duymadım..

Üretici ilanlarına nasıl bakılıyor. Hiç duymadım..

Canim mesela sahibindene girdin diyelim filtre kismindan sifir ve magazayi sececeksin cogunlugu uretici actiginda yaziyo zaten

Letgoda da normal ilanlarin icinden tarayip bulucaksin ben koltukcu buldum mesela istanbulda gezmedigimcmagaza kalmadi enaz 8 bin istediler begendigim koltuga ureticeye burdan bulup 2 bine yaptirdim ustelik magazadakindan iyi malzemeye
Berjer aldim istanbulda teki bin liraydi 500e inegolden ciftine yaptirdim hemde istedigim olcude

Canim mesela sahibindene girdin diyelim filtre kismindan sifir ve magazayi sececeksin cogunlugu uretici actiginda yaziyo zaten

Letgoda da normal ilanlarin icinden tarayip bulucaksin ben koltukcu buldum mesela istanbulda gezmedigimcmagaza kalmadi enaz 8 bin istediler begendigim koltuga ureticeye burdan bulup 2 bine yaptirdim ustelik magazadakindan iyi malzemeye
Berjer aldim istanbulda teki bin liraydi 500e inegolden ciftine yaptirdim hemde istedigim olcude

Sağolun aklımda olsun. İhtiyacım olduğunda yine size ulaşırım :)

AliExpress sitesi çin menşeli bir site .İstanbul'da 80 lira olan bisiklet eldivenin aynısını 3 dolara alabiliyorsun en basiti. Çeşidi çok, kargosu ücretsiz... tek sorun 15 gün -60 gün arası geliyor kargolar.
Bence oradan ver siparişi. İnanamayacagin kadar çok çeşit var. Özellikle ev dekorasyonunda.
Millet çeyizini oradan düzüyor :) ben de odama dünya şeklinde lamba arıyordum geçen, o ara gördüm bir sürü avize çeşidi vardı

Back
X