L lonesome Nirvana Kayıtlı Üye 9 Haziran 2007 175 -17 623 27 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi lonesome #1 merhaba, İstanbul'da bildiğiniz uyguna düğün organizasyonu yapan firma önerilerinizi bekliyorum. Ağustos'ta düğünüm olacak kokteyl tarzında.Mekanı buldum tarabya tarafında bi balık lokantası. Düğün organizasyonunuda kendileri yapıyorlar ama biraz bize pahalıya geliyor. Onun için alternatif bi firma arıyorum.Yardımlarınızı bekliyorumm.
merhaba, İstanbul'da bildiğiniz uyguna düğün organizasyonu yapan firma önerilerinizi bekliyorum. Ağustos'ta düğünüm olacak kokteyl tarzında.Mekanı buldum tarabya tarafında bi balık lokantası. Düğün organizasyonunuda kendileri yapıyorlar ama biraz bize pahalıya geliyor. Onun için alternatif bi firma arıyorum.Yardımlarınızı bekliyorumm.
D denetci Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 5 Ocak 2012 14 0 86 İstanbul 8 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi lonesome #2 semazenler eşliğinde yapmak isterseniz web sitemizden ulaabilirsiniz http://istanbuldini........../
O op_dgun Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2014 3 0 6 İstanbul 7 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi lonesome #3 lonesome .!.: merhaba, İstanbul'da bildiğiniz uyguna düğün organizasyonu yapan firma önerilerinizi bekliyorum. Ağustos'ta düğünüm olacak kokteyl tarzında.Mekanı buldum tarabya tarafında bi balık lokantası. Düğün organizasyonunuda kendileri yapıyorlar ama biraz bize pahalıya geliyor. Onun için alternatif bi firma arıyorum.Yardımlarınızı bekliyorumm. Genişletmek için tıkla... selam avrupa yakasındamı düşünüyorsunuz ve bütçeniz nekadar ?
lonesome .!.: merhaba, İstanbul'da bildiğiniz uyguna düğün organizasyonu yapan firma önerilerinizi bekliyorum. Ağustos'ta düğünüm olacak kokteyl tarzında.Mekanı buldum tarabya tarafında bi balık lokantası. Düğün organizasyonunuda kendileri yapıyorlar ama biraz bize pahalıya geliyor. Onun için alternatif bi firma arıyorum.Yardımlarınızı bekliyorumm. Genişletmek için tıkla... selam avrupa yakasındamı düşünüyorsunuz ve bütçeniz nekadar ?
E edakarahan Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2014 6 0 1 İstanbul 10 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi lonesome #4 Merhaba Benim düğün organizasyonumu Serap Mermerci Organizasyon yaptı ... Fiyatıda çok uygun ve hayalimden çok daha güzel bir düğün oldu Ekibi ve Serap Hanım çok iyi ve ilgililer... Serap Hanım sanki kendi düğünüymüş gibi her detayla bizzat kendi ilgileniyor... Herkeze tavsiye ederim
Merhaba Benim düğün organizasyonumu Serap Mermerci Organizasyon yaptı ... Fiyatıda çok uygun ve hayalimden çok daha güzel bir düğün oldu Ekibi ve Serap Hanım çok iyi ve ilgililer... Serap Hanım sanki kendi düğünüymüş gibi her detayla bizzat kendi ilgileniyor... Herkeze tavsiye ederim
Forbi2 Guru Kayıtlı Üye 21 Ekim 2013 440 437 323 34 29 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi lonesome #5 Merhaba ; Size cok iyi bir firma önerebilirim,uygun bütçeli ve çok iyi işler çıkartıyorlar ama link yazamıyoruz buraya sanırım.Mesaj yoluyl ailetişime geçin isterseniz.
Merhaba ; Size cok iyi bir firma önerebilirim,uygun bütçeli ve çok iyi işler çıkartıyorlar ama link yazamıyoruz buraya sanırım.Mesaj yoluyl ailetişime geçin isterseniz.
layonthebeach Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2014 25 0 0 Ankara 20 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi lonesome #6 Çok pahalı oluyor bu organizasyon işleri (
G GoGo Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2012 64 59 88 9 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi lonesome #7 Papyon Organizasyonu oneririm 0 2163495062 Ceren hanim Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü