Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bu yaz iyi bir doktora uygun estetik yaptırmak istiyorum burnumu pek beğenmiyorum da şehir farketmez ama tercihen istanbul ankara bursa civarı bildiğin uygun fiyatlı iyi bir doktor var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
arkadaşlar bu yaz iyi bir doktora uygun estetik yaptırmak istiyorum burnumu pek beğenmiyorum da şehir farketmez ama tercihen istanbul ankara bursa civarı bildiğin uygun fiyatlı iyi bir doktor var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım hala ameliyat olmadıysan Sakarya’da Gürhan Erkan 8000 dedi. İnanılmaz yoğun, çok hastası var, çok tavsiye ediliyor ama resim göstermiyor. Muayenesi çok iyiydi milimetrik cetvellerle falan ölçtü ama resim görmeden güvenemedim. Bi düşünebilirsin belki