Ben çeyiz için nevresim takımı,battaniye,bornoz takımı,pike,uyku seti falan alıcam ama bunlar için hem kaliteli güzel hemde uygun fiatlarda nerde bulabilirim.Bir kaç mağaza gezdim ama nevresim takımlarında 80-90 diyorlar ki ben bir tane almıcam.sonuçta çeyiz için alıyorum ve almışken bir kaç tane alıcam,aynı şekilde diğerleri içinde öyle.Bu arada İstanbul üsküdarda oturuyorum.bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum..şimdiden teşekkür ediyorum
maltepe cevızlıde days ın colors mağazası varmış arkadaşım burdan uygun fıyata bı çok şey aldı bende gitmeyi düşünüyorum
fikir olur sanada ıstersen bı uğra..
canım üsküdardasın ama yine de ben eminönünü öneririm ben nerdeyse herşeyimi ordan aldım ve hem uygun aldım hem de kısa sürede tamamladım çok şükür,çünkü herşey elinin altında ve istediğin her marka var taç,sarev vs.. eminönünde kürkçü han ve hana giderken yol üstünde olan mağazalar,hepsine bir bak derim..
canım üsküdardasın ama yine de ben eminönünü öneririm ben nerdeyse herşeyimi ordan aldım ve hem uygun aldım hem de kısa sürede tamamladım çok şükür,çünkü herşey elinin altında ve istediğin her marka var taç,sarev vs.. eminönünde kürkçü han ve hana giderken yol üstünde olan mağazalar,hepsine bir bak derim..
aslında eminönünden alışveriş yaptım nasıl bir yer olduğunu biliyorum ama bu tarz şeyleri orda piyasaya göre daha uygun bulabilirmiyim diye merak ediyordum.bu konuda beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
istanbuldaysan eminönü öneririm çok fazla marka ve çeşidi bir arada bulabiliyosun ve peşin para aldığın zaman gerçekten güzel indirim yapıyolar mesela özdileğin uyku setini ve bambu bornoz takıımını mağazadaki fiyattan çok daha uyguna aldım