• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Uyguladığım karışım işe yaradı,lütfen ilgilenin bu saç problemine son vermeli artık

kubra91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
2.281
8
158
kızlar daaha önce muhteşem üçlü diğe bi konu açmıştım.orda saçlarıma uyguladığım karışımları yazmıştım. halada uyguluorum. saç uzmasında problem yaşayan arkadaşlar mutlaka ilgilensinler. ben yararını görüorum cidden saçlarımda uzama fark edilr şeklde oldu :teytey::dance::sm_cool: mutlaka kulak weriiiin yaniii bıkmadan usanmdan uygulayın lütfen ben yararını gördüm sizinde işinize yarasınşakkıdı

canım ayrıntılı şeklide weriorummmm. gerkli olan elma sirkesi ısırgan otu ve sarımsak!!! 2çaybardağı elma sirkesini cezveye koyuosun 2yemek kaşığı ısrgan otunu içine atıp kaynamaya yakınken ateşten alıosun.cezvenn ağzını kapatıp demlenmeye bırakıosun. sonra bunu süzüp fısfıslı şişeye koyuyosun saçına uyguluosun. saçınada şöle uyguluosun: saçlarını ince ince ayırıp köklerine ve saçlarına sıkıosun özellikle saç köklerine canım, bunu heryeine eşit şeklde uyguldaktan sonra kafanı bişeyle sarıp yatıosun. ben gece yatmdan önce uyguladım hep vee şimdi dewamııı şampuanının içine 5diş sarımsağı ezip atıosun bi güzel merak etme hayatım hiç bi koku olmuo saçını bunla yıkıosun 2 kez köpürt ama ice ha eğer garanti olsun istiosan koku meselesi bi kezde normal şampunala yıka ve geldk son aşamaya :teytey: suyun içine bi avuç yada ne kadar arzu edersen ısırgan oyunu atıp kaynatıosun , saçını en son yıkamştın ya bu ısırgan otunun suyunuda saçlarına bi güzel döküosun ve banyodan çıkıosun... canım böle anlatınca uzun uzun çok zahmetli bi iş gibi geliodur sana ama inan yararını görüceksn bunu 1 hafta hergün düzenli şeklde uygula mutlaka sonra istersen 2 yada 3 günde bir uygularsın öle zahmetlide değil zaten :dance: ben uyguladım ve herkezn ortak derdi olmuş saç boyu sizde mutlu olun canlarımmmmmmmmm a.s.:nazar: kızlar gözardı etmeyn lütfen benm saçımın uzaması durmuştu resmen ve arkadşlarım senn saçın neden uzamıo diyince sinrden kudurodum,önce boyayı kestim sonra bunu keşfettm ve şimdi saçımdaki uzama sorununu çözdüğüm için oh benden iisi yoksırnaşık şey bunu daha öncede yazdım yapmaya başladığım zaman ama pek kulak asan olmadı sanırım ısrarla diorum işe yarıcak emn olun :1hug:

sac cikariyomu canim bu karisin benim saclarim cok SIKI zaten ve gür kabariyo bide dalgali tam bi problem yani eger sac cikariyosa uygulamam ben sadece uzatsin yeter bana

canım benim saçımda gürleşme olmadı belki sarımsağın gürleşmeye etkisi olur die düşündüm ama gürleşmeye değil uzamaya etkisi oldu

ben üc hafta yapip biraktim ama uzama oldu sac cikar diye biraktim ama iki hafta daha uyguluycam uzuycak insallah

Nerde saçı uzatacak bir şey orada trakya kızçesiiii:1:
İlgimi çekti sinameki gibi aynıı kaynatıyosun saça fısfıs yapıyorsun da
Elma sirkesinin ne gibi bir etkisi var acaba saça ? :31:
Ve keşke after-before yapsaymışsın merak ettim ne kadar uzadığını :31:

ay canm çok zaman geçti ya walla hatrlamıyorum :D yağ alıp birbrne karştrp saçıma uygulayıp yatıorum sabah yıkıorum saçı uzatıoda bakımda yapıo , saçımın uzunluğundan memnunum ama bakım olsun die yapıorum :))))

ben üc hafta yapip biraktim ama uzama oldu sac cikar diye biraktim ama iki hafta daha uyguluycam uzuycak insallah

sizi o kadar kıskandım ki anlatamam... "saç çıkartır" die o karışımı bırakmışsınız... ben de bir tel saçım çıksın diye dünyanın parasını harcıyorum şampuanlara serumlara :))

ay canm çok zaman geçti ya walla hatrlamıyorum :D yağ alıp birbrne karştrp saçıma uygulayıp yatıorum sabah yıkıorum saçı uzatıoda bakımda yapıo , saçımın uzunluğundan memnunum ama bakım olsun die yapıorum :))))
2,5 yıl geçmiş canım normaldir hatırlamaman:1:
Ben 1 yıl boyunca sinameki uyguladım etkisi oldu ama diğer kızçelere nazaran benim saçım az uzadı kanaatine vardım .
Birkaç kere turplu kür yaptım ve 4 defa da sinameki yaptım sonra bıraktım hiçbir şey yapmıyorum saçlarıma . :1:

Back