üyelik ücretliimiii ???

delircem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
130
0
26
İstanbul
arkadaşlarr yaa kadınlar kulübüne üyelik ücretlimi ? :S ücretliyse ne kdar.. benim haberim yok direk üye oldum ama hiç arraştrmadım. bilgi verebilcek olan birileri varmı??

teşekkürederim :) bide ücretli üyelk yazıor kullanıcı panelini biraz kurcalayınca buldum acaba o nedir ki??

daha ücretli degil yeni uygulamalar gelicek o zaman belki ucretli olabilir bide pro uyelik var kirmizi olmak icin o ucretli:27:

üyelik ücretli olması saçma

ücretsizken üye olduk ücretli olursa üyelik de silinmiyor deniliyor nasıl olacak ki?

birde üyeliği yaptığımda kendi bilgisayarım yoktu başkalarına mı üyelik ücreti yansıyacak benim aklım almıyor saçma olur

bu 3 kanıya nereden vardınız ? İnanın çok samimi olarak soruyorum. Bana açıklarsanız seviniriz.

nesini açıklayacağım ki üyelik ücretli mi diye yazmışlar bazıları düzenlemeler var ücretli olabilir demiş. bence saçma olacağı için düşüncemi yazdım sorun nedir çok mu saçmalamışım:(

http://www.kadinlarkulubu.com/payments.php
Bahsettiğiniz burasımı.
Hayır üyelik ücretli değil.Siz üye olmuşsunuz.Üye olurken ücret ödedinizmi?
Ama pro üyeler var:1 sefere mahsus kart ücreti ödüyorsunuz ve ömünüzün sonuna kadar kullanıyorsunuz.
Sizin üyeliğiniz neden başkasına yansısınki hem.Birde silinmeme pro üyelerse kasıt tabiki onlarda siliniyor,banlanıyor vs

Back