• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Uyarııı

makeuphh

Makyöz
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
77
0
26
Merhaba arkadaşlar kulübe henüz yeni oldum ve buraya üye olmamın asıl sebebi evlenicek arkadaşları çok önemli bir konuda uyarmak. Ben gelinliğmi MADAM BURCUDA diktirdim. Arkadaşlar siz siz olun asla ama asla madam burcuya diktirmeyin inanın lanet olası insanlar öyle sacma bir gelinlik diktilerki benim gösterdiğim istediğim modelle uzaktan yakından alakası yok. size bir uyarıda bulunmak istedim.. Ve madam burcu ve diğerleri sanırım dikişte pek iyi değiller bence hazır modeller bakın.. görmeden almayın..

üzüldüm böyle bir problem yaşamana, bir bayan için en önemli kostümdür gelinlik.. böyle duyarlı bir tüketici olarak diğer insanlara uyarıda bulunduğun için de teşekkür ederim.

Fotoğraf yüklemeden böyle bir konu açtığınız zaman ben firmayı karalamak isteyen bir rakip de olabileceğinizi düşünürüm şahsen...

Aslında bir yeri kötülemek en son yapıcağım şey ama yinede dediğin gibi gelinlik bir bayan için en önemli kostüm o yüzden böle bişey yaptım tekrar söylüyorum bir tek madam burcu değil görmeden almamalıyız

Fotoğraf yüklemeden böyle bir konu açtığınız zaman ben firmayı karalamak isteyen bir rakip de olabileceğinizi düşünürüm şahsen...

olaya bu açıdan bakıyorsak eğer, yüklenecek fotoğraftaki gelinliğin kim tarafından diktirildiğini de bilemeyiz.. bu sektörde ne kadar rakip firma bulunmakta olduğunun hesabını yapmak bir hayli zor, ki tüm firmaların bu şekilde oyunlara girerek birbirlerini karalamaya çalışması da komik bir çerçeve oluşturacaktır kendimce..

Uyarın için teşekkürler.
Şahsen Madam Burcu neresidir, kimdir neyin fesidir bilmem.
Kısmetse benim de düğünüm Eylül'de, gelinlik bakmaya girişmeden böyle bir haberi duymam iyi oldu.

Fakat, bir diğer noktada bir arkadaşın yorumuna katılmadan edemeyeceğim.
Eğer fotoğraf ekleyerek benim istediğim model buydu ama dikmiş olduğu model bu, şeklinde bir yorum yapsaydın en azından somut bir şekilde sıkıntını belirtmiş olurdun.
Bu şekilde inandırıcılık ve birini karalama/karalamama niyetin belli olmuyor.
Eğer foto ekleyebilirsen daha iyi olur konu açısından.

Çok çok geçmiş olsun, senin adına üzüldüm.
En önemli günün açısından böyle bir tecrübe yaşaman kötü olmuş.
Fakat, sonuçta bununla ilgili belli haklar vardır düşüncesindeyim, konuyla ilgili olarak ne yapabileceğini araştırdın mı?
Yani haklarını arama konusunda, sonuçta para veriyorsun ve en önemli günün bir tekrarı daha olmayacak.
Tüketici haklarını araştırmanı öneririm, eğer hala vakit geç değilse.
Herşey gönlünce olsun..

arkadaşlar siz inanın yada inanmayın ben fotoğraf yüklerken gelinliğin etiketide üsütünde onuda cekip gösterebilirim. bu sonrun değil ayrıca karalama yapmak değil uyarı yapıyorum ben size dinleyin dinlemeyin karar sizin fakat benim canım yandı bu konuda uyarmak istedim olay bu.

Back