Bebek Beslenmesi Uyanir uyanmaz kakasini yapio

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Efsun18

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2017
425
215
Kizlar 12 gunluk bebegin var her zaman uykudan uyanir uyanmaz kaka yapio ilk is sizce normal mi bide Benim gogus ucum yok silikon baslik takarak emziriyorum dudaklari Beyaz beyaz kabario sonra tekrar inio ayni durumu yasayan varmi canlar

Canım belkide kakası geldiği için uyanıp hemen kaka yapıyordur benim dudakları konusunda birşey diyemiyorum benim kizominda bir iki kez olmuştu uzun sürmedi hemen geçti

Dudakları sık süt emdiğinden dolayı yada aft olabilir . Aft ise huzursuzluk yapar emmek istemez vs vs anlarsınız zaten hemen de geçmez. Onun dışında kaka yapması normal geldi bana Kızımın da yenidoğan zamanlarında uyanınca altını açardık hemen bezini değiştirelim pişik olmasın diye, cok geçmeden bi de kaka yapardı hadi bi daha alt al üstüme bile yapmışlığı var

Suan ayni durumdayiz cnm :)

Canım belkide kakası geldiği için uyanıp hemen kaka yapıyordur benim dudakları konusunda birşey diyemiyorum benim kizominda bir iki kez olmuştu uzun sürmedi hemen geçti
Yok cnm zar zor uyandiriom uyanincada hemen kaka yapio

Benimkinin 15 aydır işi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…