- 2 Mart 2021
- 6.814
- 34.257
Küçüklüğümden bu yana kimseye tam anlatamadığım bu konuda yanlış anlaşıldığım bir mevzuyu burada konuşarak belki de sadece yazarak aşabileceğimi düşünüyorum.
Etrafimda bu konudan bir çok kişinin de muzdarip olduğunu gördükten sonra kendimle barıştım.
Barışmış olmak kabullenmek değil aslında insan sevdiğine iyilik yapar ya ben de kendini iyilik yapmaya karar verdim.
İnkar değil kabul etmek insanın kendisiyle barışması bunun için de çaba sarfetmesi kendisini sevmesi anlamına gelir.
Kendimi seviyorum ve kendimi mutlu etmek istiyorum.
.
Asıl konuya gelelim.
Belirli bir hayat düzenim yok
Başladığım kitap bitmek bilmiyor
sıkılıyorum
birisi benden bir şey isterken bazen 2. Defa ne istediğini anlatmasını isteyebiliyorum
Hafızam iyi ama bazen o kadar dalgınlıkla iş yapıyorum ki neyi nereye koyduğumu bulamıyorum
iş yaparken beynim hep başka şeyler düşünüyor sonra işin bitmiş olduğunu farkedince ne çabuk bitti sanki ben değil de başkası yaptı işimi diye düşünüyorum.
Gibi gibi.
Her şey beyinde.
Başarmak da yenilmek de önce beyinde başlar.
Hastalık yoktur hasta vardır.
Ve ben hasta olmayı değil de sağlıklı olmayı seçtiğimde başardığımi göreceğim.
İnsan o kadar güçlü bir varlıktır ki gücünün farkına ölene kadar da varmaz.
Ama bu sefer böyle olmayacak.
Niyet ediyorum zihnimi kirden arindirmaya ve uyanık bir zihin sahibi olmaya
Etrafimda bu konudan bir çok kişinin de muzdarip olduğunu gördükten sonra kendimle barıştım.
Barışmış olmak kabullenmek değil aslında insan sevdiğine iyilik yapar ya ben de kendini iyilik yapmaya karar verdim.
İnkar değil kabul etmek insanın kendisiyle barışması bunun için de çaba sarfetmesi kendisini sevmesi anlamına gelir.
Kendimi seviyorum ve kendimi mutlu etmek istiyorum.
.
Asıl konuya gelelim.
Belirli bir hayat düzenim yok
Başladığım kitap bitmek bilmiyor
sıkılıyorum
birisi benden bir şey isterken bazen 2. Defa ne istediğini anlatmasını isteyebiliyorum
Hafızam iyi ama bazen o kadar dalgınlıkla iş yapıyorum ki neyi nereye koyduğumu bulamıyorum
iş yaparken beynim hep başka şeyler düşünüyor sonra işin bitmiş olduğunu farkedince ne çabuk bitti sanki ben değil de başkası yaptı işimi diye düşünüyorum.
Gibi gibi.
Her şey beyinde.
Başarmak da yenilmek de önce beyinde başlar.
Hastalık yoktur hasta vardır.
Ve ben hasta olmayı değil de sağlıklı olmayı seçtiğimde başardığımi göreceğim.
İnsan o kadar güçlü bir varlıktır ki gücünün farkına ölene kadar da varmaz.
Ama bu sefer böyle olmayacak.
Niyet ediyorum zihnimi kirden arindirmaya ve uyanık bir zihin sahibi olmaya