- 29 Eylül 2009
- 7.162
- 1.940
İyide tamam sinirlenmiştirde ama şey yani işlev görürmü anladın be bacım sen onuadama sınırlenmiştir ama pipi hoşuna gittiyse tekrar kullanmak içinde almıs olabılır
Pilavdan iyi olur diyon yani sen töbe töbe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyide tamam sinirlenmiştirde ama şey yani işlev görürmü anladın be bacım sen onuadama sınırlenmiştir ama pipi hoşuna gittiyse tekrar kullanmak içinde almıs olabılır
BilmemPipisiz bu adamlar nolcek
servis dışıPipisiz bu adamlar nolcek
servis dışı
Bilmem
evet ama penisinden ayrılamamışAyrılmak istiyorum demenin farklı yolu mu bu acaba
evet ama penisinden ayrılamamış
adam uyanıncaya kadar uykusunda kesilirken nasıl acı çekmemişte uyanmamış?acı çektiyse nasıl olurda can havliyle uyanmamış,uyandıysa bu nasıl haber böyle,burası kim,ben neresiyim
cidden diyorum nasıl olurda uyanıncaya kadar farketmez.
tamam anladım canım,sadece üst taraftaki yazıyı okumuşum,teşekkürederim.canım ilaç vermiş adama, sakinleştirici diye vermiş ama kimbilir nasıl bir ilaçtı, zaten adam acıyla uyanmış, kabusa bak
biz o penisi HanimKelesimiGetir ablamın konusunda saç düzleştiriciyle düzledik fönledik ucuna balyaj yaptık bugidiye sardık sonra mangal vb bir dünya şey başına geldi ve yandı kül oldu bitti.
Bibibella @AmyWinehouse office Eses07 @msg38 ay unuttum ya başka kim vardı baya kalabalıktık.