Uyanamıyorum

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Kpss sınavına 3 aydan az bir zaman kaldı.Sorun şu ki erken uyanamıyorum.Yataga uyumak için girsem de uykum gelmiyor.Telefonla falan ugraşıyorum.Gunduz 2 de calısmaya baslasam gece 2 ye kadar verımsız mı olur acaba?

Yooo.niye verimsiz olsun.Herkesin zihninin açık olduğu zaman dilimi farklıdır. Kimi sabah erken daha verimli çalışırken kimisi gece sabaha kadar çalışır.Siz kendi durumunuza göre ayarlayın.Ben hayatım boyunca gece çalıştım hep.Sabaha karşı 4te uykum gelirdi yatardım.Atandı.Size de başarılar

Kpss sınavına 3 aydan az bir zaman kaldı.Sorun şu ki erken uyanamıyorum.Yataga uyumak için girsem de uykum gelmiyor.Telefonla falan ugraşıyorum.Gunduz 2 de calısmaya baslasam gece 2 ye kadar verımsız mı olur acaba?
Siz çalışma tarzınızı daha iyi bilirsiniz tabi ki ne zaman daha konsantre olursanız o zaman çalısın. Ben erkenden uyanirdim sabah ezaniyla. Biraz der çalışır hafif sizardim geri kahvaltı eder hop derse tekrar otururdum. Bütün gün çalışıyordum son aylarda. Ama arada molalar vardı tabi ki. Ama herkesin motivasyonu farkli

Öncelikle hangi saatlerde verimli çalıştığınızı anlayın.
Erken uyanmak için de geç yattığınız bir gün sabah erken saate alarm kurun ve yataktan kendinizi kazıyarak kalkın. Sonra o gece uykunuz daha erken gelir ve böyle böyle düzen oluşur. Tabi sabah çalışmak iyi geliyorsa.

Back
X