- 23 Ağustos 2024
- 10
- 5
- 22
Annem ve babam ben bebekken boşanmışlar. Annemde hemen üstüne üvey babamla evlenmiş. Ben öz babamdan çok üvey babamla aynı ortamda bulundum. Biz üçümüz aynı evde yaşıyoruz. Üvey babam geleneksel bir adamdır. Ben ise tam tersi gençliğimi ve hayatımı doya doya yaşıyorum. Bir erkek arkadaşım var. Onunla beraberiz. Annem de biliyor çoğu zaman onun evinde kalıyorum. Bir keresinde eve geç saatte içkili geldim diye üvey babam tokat atmıştı. Annemle çok büyük kavga ettiler. Üvey babam bana o ..pu gözüyle bakıyor. Annem onun kafa yapısında biri değil zaten ona da genç kız bırak istediğini yapsın diyor. Anneme yüz kere boşan şu adamdan dedim . Seviyoruz birbirimizi diyor. Dün anneme sevgilime kalmaya gideceğimi söyledim. Bizi duymuş. Defol git bu evden senin gibi o....puyu besleyemem ben daha fazla dedi. Dövmeye kalktı. Annem araya girdi. Ben ise zaten çalışan meslek sahibi bir kızım ve ayrıca öz babamın bırakmış olduğu bir ev var. Kendi ayrı evime taşındım. Bu zamana kadar sırf anneme yakın olayım diye o evdeydim ama bundan sonra anneme karşı da bir sabrım kalmadı. Resmen o adamı tercih etti. Biraz kendi evimde takılırım daha sonra da sevgilimle birlikte yaşamaya başlarım diye düşünüyorum ama annem konusunda ne yapacağım?