Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanayi tipi olduğu için öyle :)
normal dikiş makinesi iyisi yani 1500 civarıyken konfeksiyon için olanların fiyatı da uçuktur.
bir ara heves etmiştim de oradan biliyorum
Temizledim canım suyunuda boşalttım demirinide yıkadım iyice şimdi su doldurdum tekrar taktım bakalım inşallah düzelmiştirkonu sahibesi ne yaptın. sökülüp temizlendi inşallah.
Temizledim canım suyunuda boşalttım demirinide yıkadım iyice şimdi su doldurdum tekrar taktım bakalım inşallah düzelmiştir
ütü için çok olur evet :)O zaman ben heves etmeyeyim. Bi utuye bu kadar para asla vermem..
Kazanli ütülerden hangisini onerirsiniz? Ben philips kablosuz ütü almistim ama o kadar verimli olmadigini dusunuyorum. Sizlerin onerecegi bir marka var mi?
Konu sahibi arkadasim konunu sabote ettim ama yeri gelmişken sorayim dedim..
Ben philips kazanli kullaniyorum 1-2 ay oldu alali memnunum.ondan once tefal normal utu kullaniyordum ondan da memnundm ama 6 sene sonunda elektriginde sikinti oldu gostericem onuda
Yaptım canım 1 saat buhar verdim hala akıyor yani nasıl bir kireçse bu birdaha kapattım tekrar yıkıcam içini çalkalicambir süre boşa buhar verin kanalları açsın bakalım
Koydum ne yazıkkı ütüm kahverengi su akıtıyorÜtüye yumuşatıcı sakın koymayınnnn
Daha sonrasında çamaşırlar kötü kokuyor ne yazık ki
Yaptım canım 1 saat buhar verdim hala akıyor yani nasıl bir kireçse bu birdaha kapattım tekrar yıkıcam içini çalkalicam
Valla keşke koymasaydım deniyim dedimüzülmeyin muhakkak temizlenir. biraz fazla birikmiş yumuşatıcı da tuz biber ekmiş demek ki.