Ütüm nasıl kızlarrr?

hilalce

No MaN no cRy...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
337
0
uzun araştırmam sonucu çeyizim için ütü bulup aldım kıslar pliphs in Azur modeli imiş kız baya övdü ütüyü benimde içime sindi acaba kullan duyan bilen varsa yorumlarınızı alabilirmiyimmmmopuyorumnanaktan
[/URL]
[/IMG]

Philips GC4740/02 Azur ıyonik DeepSteam 2400W 170gr/dk Buharlı Ütü

Hızlı ısınma ve sürekli yüksek buhar için güç: 2400W
SteamGlide taban
Her kumaşa uygun farklı buhar ayarları Sıcaklık hazır ışığı: Ayarlanan sıcaklığa ulaşıldığını gösterir
Uyarı ışığı: Ütü açıldığında yanar
En inatçı kırışıklıklar için buhar püskürtme: 170g/dk
Daha iyi kırışıklık giderme için sürekli yüksek buhar: 40g/dk
Hassas sprey: Hassas sprey kumaşı eşit derecede nemlendirir
Dikey buhar: Askıdaki kumaşlar için
Buhar ucu: Ulaşılması zor bölgeler için
ıyonik DeepSteam: Daha küçük buhar parçacıkları en derin kırışıklıklara dahi ulaşır
Çift Etkili Kireçlenme Sistemi: Kireçlenmeyi önler ve kireç parçacıklarını ütüden dışarı atar
Kordonun kolayca saklanabilmesi için kordon bağlayıcı Isıya karşı korumalı kapak: Hemen kaldırma sağlar
Bu ütüde musluk suyu kullanılabilir
Ergonomik yumuşak sap sayesinde sonsuza kadar sürecek ütü keyfi
360 derecelik mil: Ütü sırasında maksimum özgürlük sağlar
Damlamayı kesme: Ütüleme sırasında kıyafetlerinizde lekeler oluşmasını önler
Maksimum erişim için ekstra uzunlukta kordon: Uluslararası düşme testi standartlarını aşmaktadır
Ütü gözetimsiz bırakıldığında devreye giren otomatik kapanma sistemi

Son düzenleme:
cnm ben 350 ye aldım 4 taksit e kocaelide bir çeyiz magzasından netten dil yani bende çok methini duydum ondan aldım inşallah öyledir:Saruboceq:

ben de çok araştırdım ütüde en iyi philips diyorlar.ben de çeyizime philips alacağım.hayırlı olsun.kaça aldın bu arada.

350 fazla değil mi?Kazanlıda değil sanırım.güle güle kullan.

cnm plipshin azur modelleri böle pahallı biraz kazanlı ben istemedim çok yer kaplama açısından kullananlar tavsiye etmedi bu yeni bir model oldugu için pahallı sanırım

Benim ütüm 4630 bunun 1-2 model altı sanırım bu yeni çıkmış.Memnunum biraz ağır olmasının dışında diğer özellikleri süper özellikle damlama yapmaması ve bir süre hareketsiz kaldığında kapanması çok iyi.memnun kalacaksındır merak etme güle güle ütülee:hulya:

güle güle kullan canım ama biraz bekleseydin fiyatı düşerdi bunun da.
siteden bir arkadaş daha almıştı çeyizlerimizi koyalım topikinde sorarsan kim almıştı söylerler

Ayrıca ütünün içinde mini bir kazan var bu sayede kazanlı ütü özelliği gösteriyorhihoyyyt

ben bunun alt modelini aldım çeyize. bence iyi bir seçim yapmışsın, çok güzel bir ütü boshayallersmile

sağolun kızlar içimi rahatlattınızzz ya verdiğimiz paraya değer inşallahh

mini kazan mı var içinde iyi düşünmüşer bunu canım

mini kazan mı var içinde iyi düşünmüşer bunu canım

evet canım arkadaş ütünün resmini koymuş ısı ayar düğmesinin altında metal kutu gibi bişey var oymuş kazan.Gerçekten kesintisiz buhar üretebiliyor ve buhar gücü yükseka.s kazanlı ütülerin farkı da oydu sanırım bu onların küçüğü sayılır işteboshayallersmile

bende GC4620 aldım philips'den çok memnunum parasıda çok değil bence bende 256tlye almıştım.philips ütüde bir numara bence,bende almadan baya araştırdım güle güle kullan :lepi:

öncelikle güle güle kullan canım birşey sorcam hemen yeni bir ütü çıkmış siyah pantolonların üstüne tülbent koyarız ya parlamasın diye parlatmayan özelliği varmış acaba o bu mu oda buna benziyodu sanırım

evet cnm iyion özelliği oldugu için parlatmıyomu kıyafetleri hihoyyyt

ya ama bn ütüde tefal önde die duydum tefal düşünüodumm bnde kafam karıştı şimdi o da 20 ksr falan he bi de kazan özelliği ne onu da bi anlatrsanız

philipsin ütüleri özellikle azur serisini bende herkesten duyuyorum inşallah bende philips alıcam :)

evet philips ütüde çok iyi diyorlar. Bizde buna güvenerek anneme aldık bu ütüden.. Genel olarak memnun ama ağır olduğunu söylüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…