• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ütüleme lazer yaptıranlar yardım edebilir mi?

Sukokusu

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
19
0
6
Ankara
Arkadaşlar 5 gün önce genital ve koltuk altıma ütüleme lazer ilk seansıma gittim. Ancak şuan koltuk altı açık bir şey giyemiyoruum tüyler ne zaman dökülür? yaptıran varsa eğer ilk seans sonrası kaç günde dökülmüştü tüyler ve tamamen dökülmüş müydü bilgi verebilir misiniz :( bi de tüylerin dökülmesini beklemeden jiletlesem sorun olur mu?

ütüleme diğerlerine göre biraz daha gec dökülüyo. on güne dökülür
ben bi hafta sonra yavastan cekmeye baslıorum:)

Sln ben cuma günü ütüleme sistemli lazer yaptırdım 10 gün sonra çıkıp dokulecegı soylendı suan 5. Gundeyım henüz bır degısıklık yok beklemedeyım

dökülmesine yardımcı olmak için banyoda hafif kese yapabilirsiniz jilet yapabilirmiyim diyen arkadaş tavsiye etmem jilet kullanma her banyoda hafif kese sürecinizi hızlandıracaktır ve müthiş pürüzsüz yumuşacık olacak bölgeniz :)

dökülmesine yardımcı olmak için banyoda hafif kese yapabilirsiniz jilet yapabilirmiyim diyen arkadaş tavsiye etmem jilet kullanma her banyoda hafif kese sürecinizi hızlandıracaktır ve müthiş pürüzsüz yumuşacık olacak bölgeniz :)

Sizin ne kadar zamanınızı aldı tüylerin tam olarak dökülmesi? :(

arkadaşlar ankarada yaptıran var mı? bana özelden ya da yasak değilse buraya yazabilirler mi nerde yaptırdıklarnı?

Back