Lazer Epilasyon Ütüleme Epilasyon Teknolojisi ve Spa Accord Cihazı

işin içinde ütüleme ve cilde temas eden başlık olduğu için biraz şupheyle yaklaşıyorum ,IPL yani foto epilasyondada cilde temas eden başlığın kılları yüzeyde ısıtıp yakması işlemi temel felsefesi ancak köklere ulaşmayan hiçbir yöntem kalıcılık sağlamaz! kaldıki ağrı kıl kökleri civarındaki sinir uçlarından kaynaklanıyor ve işlem ağrısız olunca köklerdeki etkilenme oranı biraz şupheli en güzeli 4-5 seans yapılmış ve sonrasında 6 ay işlem yaptırmadan beklemiş bir hastanın yada bu cihazı kullanan bir hekimin görüşlerinide almak umarım birileri çıkar bende merak ediyorum...

ütüleme epilasyon teknolojisi sadece alma lasers cihazlarında mevcut, ben çok araştırdım başlamadan önce, Soprano XL, Spa ACCORD, Harmony XL ve Spa SHR (ipl). Drsocco, kıllar traş ediliyor seans öncesi dolayısı ile yüzey değil kökleri yanıyor, seans sonrası kızarmaları gördüğü gibi cımbızla çektiğımde kıllar kökleriyle elime bile geldi. O yüzden bu cihaza 2 kere girmiş biri olarak ütüleme epilasyon teknolojisini bir devrim olarak burdan tavsiye ederim.

ütüleme epilasyon teknolojisi yüzeydeki kılları değil, ısıtarak kökleri yok eder bu cihazlar, bunlardan Spa ACCORD diyot lazer cihazına giriyorum bende, muhteşem memnuniyet ve tamamen acısız olduğuna bende katılıyorum. Bu teknoloji bir devrim.

siz haklı olarak yapılan işlem ve şuana kadarki sonuçtan memnunsunuz ve tecrubelerinizi aktarıyorsunuz ve bende başarılı olmasını umuyorum ancak bu cihazla ilgili veriler çok fazla değil ve bu işin mantığını bilen bir hekim olarak kafamdaki soruları bende yöneltiyor ve tatminkar bilimsel açıklama yapan birileri olurmu diye bir açılım sunuyorum,şöyleki IPL cihazlarındada kıllar jiletlenerek işlem uygulanıyor ve amaç yüzeyin hemen altında şuan için gözle görmediğimiz epidermis katmanındaki kılları yakmak dolayısı ile 2-3 ay tüy çıkmıyor ancak bu işlemde enerjinin yoğun kısmı enerji köke ulaşmadan kılın yanması esnasında tahrip oluyor kökteki ısınmada onu tahrip etmeye yetmiyor,yine epilatörlede işlem yapsanız cımbızlada çekseniz kıl kökü ile gelir ama kıl yatağındaki kandolaşımı yeterli olduğu ve bu yatağı tahrip edemediğiniz sürece yine o bölge bu kılı üretecektir klasik diotlarla arasında etki bakımından nasıl bir fark varki bu konuda devrim olarak niteleniyor ?biz bu konuda bilimsel verileri görmeden bukadar iddealı konuşamayız! evet cihazın sahibinden ve gittigidiyor siteleri üzerinden yapılan satışını gördüm buradada bu devrim niteliğinde gibi cazibeyi arttırıcı ifadeler firma temsilcilerince kullanılıyor ancak önemli olan bunu bilimsel bir yayında görmek ,yine lazer gibi teknolojik cihazların ikinci elleri bu sitelerde satılıyor ancak firma distiribitörünün cihazın sıfır halini bu şekilde pazarlamaya çalışması bana çok amatörce ve henüz kurumsallaşmamış olduğu kanaatini uyandırdı.
yine belirteyim bende bu konuda bilgilenmeye çalışırken insanları iyi veya kötü yanıltmaya değil sağlığımız konu olduğunda doğru soruları sorup ona göre kararlar vermesi için bir açılım sunuyorum sonuçta IPL satan firmaların reklamlarını görseniz 2000li yılların en önemli icadı zannedebilirsiniz

cihazın yada teknolojinin etkinliği sonuçların iyi olduğuyla alakalıdır, ve sonuçlar harika. Distribitör firmanın ürünlerini nerede sattığıyla ne alakası var burada ki yorumlarimizin ? Ayrıca yorumunuz üzerine arama motorundan arattım, bu cihazların türkiye distribütörü STS LAZER firmasıymış bu firma büyük bir firma, her dergi ve gazetede reklamlari var ve websiteside burda, stslazer.com - STS - Estetik Lazer Sistemleri / ALMA Lasers Türkiye Distributörü

Son düzenleme:
Sadece IPL satan firmaların neredeyse tamamı uzakdoğu cihazlarını Türkiye'ye sokup insan sağlığıyla oynadılar ama neredeyse hepsi yeni yasalarla yok oldular. Dolayısı ile zaten ülkemizde konvansiyonel bir firmanın ürünlerini satan 3 yada 4 tane büyük gerçek firma var, bunlardan bir tanesi Alma Lasers Trürkiye distribütörü - STS LAZER firmasıdır. ütüleme epilasyon teknolojisi için çok araştırdım o yüzden bu kadar bilgi sahibi oldum ve bu yüzden burada herkese tavsiye ediyorum.

ben geriye dönük özellikle serayese nin yorumlarına baktığımda açıkçası tarafsız bir yorum yapıldığına inanmıyor ve yorumumu burada sonlandırıyorum sonuçta ben bir açılım yaptım siz ise neredeyse ithal eden firmaymışsınız gibi cevaplar yazıyorsunuz bir firmanın büyüklüğü magazin dergilerine verdiği reklamla değil tarafsız bilimsel makalelerin kendi kendine herhangi bir kaygı olmadan yaptığı çalışmalarla ölçülür ben bu tarz bir makale henüz göremedim...
zaten en büyük sorunumuz 3 dünya insanları gibi gösteriş şaşaya reklama önem verip işlem yapılan yerdeki sağlık açısından olmassa olmazları bilmeden hareket etmemiz...

ütüleme epilasyon teknolojisi sadece alma lasers cihazlarında mevcut, ben çok araştırdım başlamadan önce, Soprano XL, Spa ACCORD, Harmony XL ve Spa SHR (ipl). Drsocco, kıllar traş ediliyor seans öncesi dolayısı ile yüzey değil kökleri yanıyor, seans sonrası kızarmaları gördüğü gibi cımbızla çektiğımde kıllar kökleriyle elime bile geldi. O yüzden bu cihaza 2 kere girmiş biri olarak ütüleme epilasyon teknolojisini bir devrim olarak burdan tavsiye ederim.

cımbızla çektiğinde kıllar kökleriyle eline gelir zaten normalde de:)

cımbızla çektiğinde kıllar kökleriyle eline gelir zaten normalde de:)
az önce aynını bende söyledim en ilginç olanıda bu cihazın üreticisi bile bu iki arkadaşımız kadar olayı sahiplenmez herhalde okadar iddealılarki devrim niteliğinde falan gibi ifadeler sonrasında firmayı magazin dergilerinde reklam vermiş diye çok büyük olarak nitelendirmeleri falan ,sonuçta böyle müşteri her firmaya nasip olmaz
yada bu arkadaşlar forumdaki okurları biraz safça zannettiler sanırım...

utuleme epilasyon denen hangi cihazla yapılıyor arkadaslar bu nd yag utuleme epilasyonamı giriyor ?

Ben Mersin Yenişehir Hastanesinde girdim Soprano XL cihazına, yeni ütüleme epilasyon teknoloji cihazındanmış bu soprano xl inanılmaz acısız, tavsiye ederim.

Merhaba,
Ben dün gittim görüştüm bir merkezle ve bu cihaz (Soprano XL) ile ufak bir demo yaptılar ve inanılmaz acısız ve etkili, uygulamadan sonra cımbızla yanan kıllar kökleriyle elimize geldi ve benim tenim çok koyu esmerim yani. O yüzden kesinlikle tavsiye ediyorum Soprano XL lazeri. Bilgilerinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…