siz haklı olarak yapılan işlem ve şuana kadarki sonuçtan memnunsunuz ve tecrubelerinizi aktarıyorsunuz ve bende başarılı olmasını umuyorum ancak bu cihazla ilgili veriler çok fazla değil ve bu işin mantığını bilen bir hekim olarak kafamdaki soruları bende yöneltiyor ve tatminkar bilimsel açıklama yapan birileri olurmu diye bir açılım sunuyorum,şöyleki IPL cihazlarındada kıllar jiletlenerek işlem uygulanıyor ve amaç yüzeyin hemen altında şuan için gözle görmediğimiz epidermis katmanındaki kılları yakmak dolayısı ile 2-3 ay tüy çıkmıyor ancak bu işlemde enerjinin yoğun kısmı enerji köke ulaşmadan kılın yanması esnasında tahrip oluyor kökteki ısınmada onu tahrip etmeye yetmiyor,yine epilatörlede işlem yapsanız cımbızlada çekseniz kıl kökü ile gelir ama kıl yatağındaki kandolaşımı yeterli olduğu ve bu yatağı tahrip edemediğiniz sürece yine o bölge bu kılı üretecektir klasik diotlarla arasında etki bakımından nasıl bir fark varki bu konuda devrim olarak niteleniyor ?biz bu konuda bilimsel verileri görmeden bukadar iddealı konuşamayız! evet cihazın sahibinden ve gittigidiyor siteleri üzerinden yapılan satışını gördüm buradada bu devrim niteliğinde gibi cazibeyi arttırıcı ifadeler firma temsilcilerince kullanılıyor ancak önemli olan bunu bilimsel bir yayında görmek ,yine lazer gibi teknolojik cihazların ikinci elleri bu sitelerde satılıyor ancak firma distiribitörünün cihazın sıfır halini bu şekilde pazarlamaya çalışması bana çok amatörce ve henüz kurumsallaşmamış olduğu kanaatini uyandırdı.ütüleme epilasyon teknolojisi sadece alma lasers cihazlarında mevcut, ben çok araştırdım başlamadan önce, Soprano XL, Spa ACCORD, Harmony XL ve Spa SHR (ipl). Drsocco, kıllar traş ediliyor seans öncesi dolayısı ile yüzey değil kökleri yanıyor, seans sonrası kızarmaları gördüğü gibi cımbızla çektiğımde kıllar kökleriyle elime bile geldi. O yüzden bu cihaza 2 kere girmiş biri olarak ütüleme epilasyon teknolojisini bir devrim olarak burdan tavsiye ederim.
ütüleme epilasyon teknolojisi sadece alma lasers cihazlarında mevcut, ben çok araştırdım başlamadan önce, Soprano XL, Spa ACCORD, Harmony XL ve Spa SHR (ipl). Drsocco, kıllar traş ediliyor seans öncesi dolayısı ile yüzey değil kökleri yanıyor, seans sonrası kızarmaları gördüğü gibi cımbızla çektiğımde kıllar kökleriyle elime bile geldi. O yüzden bu cihaza 2 kere girmiş biri olarak ütüleme epilasyon teknolojisini bir devrim olarak burdan tavsiye ederim.
az önce aynını bende söyledimcımbızla çektiğinde kıllar kökleriyle eline gelir zaten normalde de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?