• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ütüleme Epilasyon Teknolojisi ve Spa Accord Cihazı

mehves123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
29
0
0
İstanbul
"Bu yöntemle yapılan sık atışlarla kıl folikülü yavaş yavaş ısıtılıyor. İncecik epidermis, atış aralarında hızla soğuyor. Cihazlarda zaten kontak soğutma da var. Böylece deriye etki ihmal edilebilir düzeyde kalıyor. Yanık bir yana, ağrı da tamamen ortadan kalkıyor: Uygulama masaj rahatlığına dönüyor. Masaj rahatlığının bir başka nedeni, uygulamanın sabit atışlarla değil, prob deri üzerinde “ütü yapar gibi” gezdirilerek yapılması. Bu nedenle uygulama tekniği “ütüleme” olarak adlandırılıyor. Ütüleme, hız da getiriyor, seanslar çok çabuk bitiyor. Derinin minimal etkilenmesi, güneşten kaçınmayı da gerektirmiyor. Dört mevsim uygulama için epilasyon etkisi zayıf Nd:YAG lasere başvurmaya da gerek kalmadı. Spa Accord diyot lazer ütüleme epilasyon yapan cevher cihazlardan bir tanesi."

xxxxxxx
Burda var. Ama o nasıl bişey öyle ya ohaoldumsmile Ben korkarım yaptırmam doğrusu

Son düzenleyen: Moderatör:
Spa SHR cihazıda ütüleme epilasyon teknolojili cihazlardan bir tanesi, internetten bakın bende soprano xl adlı diyot lazere giriyorum mesela.

spa shr yapan yer cok yüksek fiyat verdi
diyod lıgh sheer ya da mediostar xt yapan biyer var onlardan birine gidicem. hangisi daha iyidir sizce??

Benim çok yakın arkadaşım bu makineye giriyor.Çok memnun acı olarak alexin yarısı belki hissettiklerin demişti.LAzer zamanım geldiğinde bende bunu denemek istiyorum.Fiyat olarakda aynı alexle bir farklılık yok.

spa shr yapan yer cok yüksek fiyat verdi
diyod lıgh sheer ya da mediostar xt yapan biyer var onlardan birine gidicem. hangisi daha iyidir sizce??

ben lazer için bayadır ararştırıyodum ve burda bu chazların adını duyunca izmirde de araştırdım bornovada bi yerde buldum..1750tl fiyat verdiler spa shr ile bitene kadar diye... ama sonuçta spa shr bi ıpl o yüzden vazgeçtim.. ayrıca bu cihazları kimse bilmiyo bile bilenlerde o yeni bi teknoloji değil diyo. kafam karıştı zatende izmirde soprano yada spa accord bulamayınca eledim bu seçeneği..

Ben nd yağ la yaptırıyorum memnunum da o wideodaki nasıl bir lazer aleti neden hızlı yapıyo anlamadım

serayse
ben van dayım. ve pek bi seceneğim yok acıkcası bunlardan birini secicem. artık yaza kadar kurtulmak istiorum su tüylerdenn:(

jacoste, umarim kurtulursun tuylerinden artik ben tecrubelerimi paylastim sizlerle ve cok memnunum karar sizlerin :) bu arada bir arkadas sormu neden cok hizli diye, iste utuleme teknolojisi o bu sebepten hizli :)

merhabalar benim yaptırdıgım nd yag markası lyra i ve aynen çok az acı hatta hiç yok gibi arada biraz hissediliyor ve çok kısa surede bitiyor ultrason probu nu gezdirerek vucutta yapıyorlar

Cosmopolotan Ekim sayısında bu ütüleme epilasyon teknolojisi ile ilgili haber var. Gerçekten iyice yayılmaya başladı, bugünlerde heryerde rastlıyorum

Bende bu ütüleme epilasyon teknolojisi cihazlarından olan Spa SHR cihazına girdim, inanılmaz mutluyum, bir kere cihazda acı gerçekten hiç yok, adamlar, yani bu cihazı satan adamlardan bahsediyorum, "sıfır acı" diyorlar ya gerçekten doğru söylüyorlar. 2. seansıma girdim ve dökülmeler harika acı yok daha ne istenir ki? Bu ütüleme epilasyon teknolojisi gelinen son noktadır bence, zaten artık duymayan kalmadı bu teknolojiyi her dergide gazetede haberleri çıkıyor.

Back